La Strada is één van de hipste en meest populaire merken damesschoenen. La Strada schoenen en La Strada laarzen zijn trendy en modieus als designer schoenen, maar toch zijn deze damesschoenen en dameslaarzen heel betaalbaar.

Waar koop je La Strada schoenen en laarzen?

La Strada schoenen en laarzen zijn dan ook heel populair en te koop bij veel schoenenwinkels in Nederland en België. Kijk maar bij de aanbiedingen van La Strada schoenen en laarzen bij onderstaande aanbevolen winkels.

Informatie La Strada schoenen

De meeste mensen verwachten het niet, maar La Strada is een Nederlands schoenmerk met het hoofdkantoor in schoenenstad Waalwijk.

Dit merk vertaalt de nieuwste trends van de catwalk naar heel draagbare schoenen zonder dat ze de sfeer van de schoenen en laarzen geweld aan doen. En La Strada (of Lastrada zoals het merk vaak foutief genoemd wordt) biedt deze trendy schoenen tegen aangenaam lage prijzen aan.

Veel goedkoper dan de prijs die je normaal gesproken voor dit soort high-fashion schoenen moet betalen.

In 25 jaar tijd is La Strada dankzij deze succesvolle formule uitgegroeid tot een groot Europees schoenmerk. Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor alle La Strada schoenen en laarzen voor dames.

Kijk bij de aanbiedingen hierboven voor alle modellen en (laagste) prijzen van La Strada schoenen en laarzen.
 
Onderwerpen:
La Strada schoenen dames, laarzen, damesschoenen, dameslaarzen, Lastrada schoenen, outlet.