Niet alle dames hebben dezelfde dikte kuiten. Dat betekent dat bij vrouwen met wat dikkere kuiten laarzen wat minder aangenaam kunnen zitten of moeilijk passen. Daar kun je verdrietig over doen, maar er zijn heel mooie laarzen met een brede schacht. Mooie laarzen voor dikke kuiten.

Gabor, Verhulst, Durea, Lamica, Remonte, Rieker, Tamaris, Carmens, Wolky, en meer. Het zijn niet de minste merken die deze laarzen met brede schacht voor dames maken. Hier kijken we naar aanbiedingen van deze beste laarzen voor dikke kuiten.

Kijk voor een totaal overzicht voor mooie laarzen met brede schacht bij de aanbiedingen dameslaarzen met een brede schacht. Daar vind je al deze mooie wat bredere dameslaarzen tegen een lage prijs.

Als je wat dikkere kuiten hebt hoeft het dus geen enkel probleem te zijn om mooie stijlvolle en elegante laarzen te dragen. Een echt topmerk dameslaarzen zorgt er voor dat ze ook voor dames met dikke kuiten mooie laarzen in de collectie hebben. Zo hoeven vrouwen met dikke kuiten niet altijd uit te wijken naar lager schoeisel. De laarzen met brede schacht bij de aanbiedingen hierover zien er mooi en stijlvol uit.

Veel Nederlandse vrouwen hebben dikke kuiten

Veel dameslaarzen worden in zuidelijk landen als Portugal, Spanje en (vooral) Italië ontworpen en gemaakt. Niet al deze merken nemen daarbij de maten van de Noord Europese vrouwen als maatstaf.

Doordat de kuiten van de vrouwen hier wat dikker zijn kan het passen van die mooie Italiaanse laarzen wel eens tegenvallen. Dat is niet raar, want Nederlandse vrouwen zijn over het algemeen langer dan Zuid Europese dames, en dat werkt door in de dikte van hun kuiten.

Ook wordt het vele fietsen dat Nederlandse vrouwen doen wel eens als oorzaak van dikkere kuiten aangewezen. Maar dat nemen we niet echt serieus.

Kijk voor mooie laarzen met brede schacht voor dames bij de eerder genoemde aanbiedingen. Daar vind je de beste laarzen voor dikke kuiten tegen de laagste prijzen.

Zie ook: Beste laarzen met brede schacht
Productselectie: Topshoe