Het is verwonderlijk hoe de schoenfabrikanten ons keer op keer toch weer weten te verbazen met nieuwe modellen sneakers. Zo ook Lacoste.

Nieuw dit is de Lacoste Helaine runner. Een elegante damessneaker met een sportief design. De Helaine runner is bijzonder comfortabele damessneaker.

Dankzij het neutrale karakter kun je de Lacoste Helaine runner combineren met tal van soorten kleding zonder dat je de stijl van deze kleding beïnvloed. Dat maakt de Lacoste Halaine een perfecte schoen voor een nonchelante weekendlook, maar je kunt deze damessneaker net zo goed combineren met je kantooroutfit. Comibineer de Lacoste Helaine met een sportieve top, blouse, jeans of bij een rok, blazer of cropped top. Deze damessneaker van Lacoste past overal bij.

De Lacoste Helaine runner is een damessneaker met een sportief silhouet en rustieke basisdetails. Het zijn elegante sneakers die ideaal zijn voor de zomer. Het subtiele logo, gewaxte veters en metalen details maken het design compleet. De Lacoste Helaine sneaker voor dames is te koop in de kleuren wit, zwart, roze en in zachte pastelnuances.

De Lacoste Halaine runner is te koop bij de beste aanbieders van Lacoste schoenen.

Zie ook: Beste damessneakers

Foto: Lacoste


Onderwerpen:
Lacoste Helaine Runner schoenen, runner sneakers, Lacoste sneakers dames, Lacoste damessneakers.