Lacoste is een Frans kledingmerk / sportmerk dat zijn oorsprong vindt in de tennissport. inmiddels maakt Lacoste veel meer dan alleen tenniskleding en tennisschoenen. Voor sportschoenen, sneakers maar ook heel andere soorten schoenen en laarzen kun je bij Lacoste terecht.

Vanzelfsprekend zijn de schoenen van dit merk heel sportief om te zien. Lacoste is een heel casual merk schoenen en kleding.

Lacoste maakt zijn schoenen en laarzen voor heren, dames, kinderen en zelfs baby’s. Het assortiment bevat vele soorten schoenen maar natuurlijk zijn sportschoenen en sneakers nog heel belangrijk voor Lacoste. De kwaliteit van al deze Lacoste schoenen is bijzonder hoog, met een uitstekende pasvorm en een geweldig design.

Goedkoop Lacoste schoenen online kopen

Bij onderstaande online winkels kun je heel voordelig Lacoste sneakers, Lacoste slippers en andere Lacoste schoenen kopen.

Deze aanbevolen Lacoste winkels hebben een groot aanbod aan Lacoste schoenen. Bij Bol.com, Miinto en in de To Be Dressed outlet vindt je bovendien goedkoop andere Lacoste mode zoals vrijtijdskleding, sportkleding, accessoires en meer.

Lacoste sneakers

Lacoste is vooral bekend om de mooie en comfortabele Lacoste sneakers. Deze Lacoste sneakers zijn er voor heren, dames en kinderen.

Het betreft vrijwel altijd sportieve lage sneakers die zijn gebaseerd op de Lacoste tennisschoenen van weleer, en deze Lacoste sneakers zijn meestal van leer gemaakt. Ongeveer de helft van het aanbod bestaat uit sneakers met uitneembare zolen.

Lacoste slippers en andere Lacoste schoenen

Naast sneakers maakt Lacoste ook veel sportslippers. Deze Lacoste slippers zijn meestal badslippers van kunstleer of een andere kunststof.

Naast de Lacoste sneakers en Lacoste slippers is er nog een klein assortiment andere Lacoste schoenen zoals ballerina’s, veterschoenen en klittenbandschoenen. Maar dit aanbod valt in het niet bij de vele Lacoste slippers en vooral de vele Lacoste sneakers.

Geschiedenis van Lacoste

Lacoste werd in 1933 als La Chemise Lacoste opgericht door de beroemde Franse tennisspeler René Lacoste (één van de beste tennisspelers van zijn generatie) en zijn compagnon André Gillier. Als logo werd gekozen voor een krokodil. De bijnaam van René Lacoste op de tennisbanen was “De Krokodil”.

Één van hun eerste producten, en een grote doorbraak, was het Lacoste poloshirt. Dit shirt is nog steeds heel populair. Lacoste ontwierp dit shirt als een tennisshirt dat veel luchtiger was dan de andere tennisshirts uit die tijd.

Aanvankelijk maakte Lacoste voornamelijk kleding voor tennis, golf en de zeilsport. Al deze kleding was wit van kleur. Pas in 1951 begon Lacoste met gekleurde shirts. Deze werden naar Amerika geëxporteerd en dit werd de grote doorbraak voor het modemerk.

Bijna 90 jaar later staan de nakomelingen van Lacoste nog steeds aan het hoofd van het familiebedrijf. Lacoste is in die tijd wel uitgebreid tot een groot internationaal concern dat kleding, schoenen, brillen en parfums maakt.

Kijk voor het enorme aanbod aan Lacoste sneakers, Lacoste slippers en andere Lacoste schoenen, maar ook van andere Lacoste mode bij de bovenaan genoemde beste winkels voor alle artikelen van dit Franse sportieve modemerk.

Zie ook: Sneaker tips

Schoenenadvies
Lacoste sneakers, heren, dames, Lacoste slippers, kinderen, Lacoste schoenen.