Laidback London is een Brits schoenenmerk dat vooral bekend staat om zijn prachtige slippers en sandalen voor dames. Al deze Laidback schoenen worden met de hand gemaakt.
Laidback London schoenen zijn heel modieus en heel origineel. Het zijn slippers, sandalen en andere damesschoenen waarmee je graag gezien wordt.

Diverse bekende winkels in Nederland verkopen de Laidback London schoenen. Kijk maar eens hier onder bij hun aanbiedingen van Laidback schoenen wat dit originele schoenmerk allemaal te bieden heeft.

Goedkoop online Laidback London schoenen kopen

Informatie Laidback London schoenen

De roots van Laidback schoenen liggen niet in Londen maar in de Afrikaanse kuststad Mombassa. De oprichter van Laidback London groeide in die stad op maar verhuisde in 1997 naar Londen. Daar ging hij schoenen maken die geïnspireerd waren op de relaxte (laidback) levensstijl van zijn Afrikaanse thuisland.

In 2002 werden de eerste Laidback schoenen verkocht in een marktkraam op Portobello Road. Laidback London schoenen worden met de hand in Afrika gemaakt en zorgen voor veel werkgelegenheid onder de lokale bevolking.

Hoewel Laidback London inmiddels een groot schoenenmerk is worden alle Laidback schoenen nog steeds met de hand gemaakt.

Het leer uit een regionale leerlooierij wordt met de hand beschilderd en in de zon gedroogd voordat het wordt gesneden. Het bovendeel wordt vervolgens met de hand versiert met kleine kleurrijke kralen die de verschillende lokale Afrikaanse stammen symboliseren.

Door de arbeidsintensieve manier van naaien, waarbij iedere vierde kraal direct op het leer wordt bevestigd, kunnen er dagelijks per persoon maar twee paar Laidback London sandalen of slippers worden gemaakt.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Laidback schoenen voor de mooiste Laidback London schoenen tegen de laagste prijs.
 
Onderwerpen:
Laidback London schoenen, slippers, boots, sandalen, Laidback schoenen.