Uniek, kleurrijk, origineel en vrolijk. Dat zijn een paar van de woorden die je te binnen schieten als je voor het eerst Laura Vita schoenen ziet.

Laura Vita schoenen zijn unieke schoenen. Weg met die doorsnee schoenen en weg met die saaie kleuren! Laura Vita schoenen zijn damesschoenen die verrassen. Origineel en kleurrijk.

Maar ook goed van kwaliteit en met veel draagcomfort. Want ook dat vinden ze bij Laura Vita erg belangrijk.

Waar kun je Laura Vita schoenen online in Nederland kopen?

Kijk vooral eens bij de aanbiedingen van Laura Vita schoenen hieronder als je originele damesschoenen of laarsjes zoekt.

Laura Vita schoenen: Uniek, maar ook van hoge kwaliteit

Het schoenenmerk Laura Vita is in 2004 in Frankrijk opgericht met als doel moderne vrouwen een alternatief te bieden voor al die zwarte, witte en beige schoenen. Laua Vita pakte het anders aan, met schoenen in originele kleurcombinaties. Maar ook schoenen die goed van kwaliteit zitten en heel comfortabel zitten. Want het gaat ook bij schoenen niet alleen om het uiterlijk!

Laura Vita schoenen zijn kunst

Laura Vita schoenen worden geïnspireerd door de laatste trends, maar ook door de natuur en door kunst. Veel Laura Vita schoenen en laarsjes zijn zelf kleine kunstwerkjes. De modellen worden keer op keer verfijnd en krijgen zo steeds meer persoonlijkheid. Een persoonlijkheid die ook in de kleuren van Laura Vita schoenen tot uitdrukking komt.

Kijk vooral eens bij bovenstaande aanbiedingen. Want Laura Vita schoenen zijn unieke damesschoenen die je echt eens moet zien.