L’Autre Chose is een Italiaans schoenmerk gespecialiseerd in damesschoenen en dameslaarzen. Zoals het een Italiaans damesmodemerk betaamt zijn L’Autre Chose schoenen en laarzen elegant en vrouwelijk om te zien.

L’Autre Chose schoenen  en laarzen zijn stijlvolle schoenen. Sierlijke pumps en sandalen, elegante lange dameslaarzen, modieuze enkellaarsjes. Zelfs hun damessneakers en instappers zijn elegant en vrouwelijk om te zien.

En al deze L’Autre Chose schoenen en laarzen zijn vak hoge kwaliteit. Echt Italiaans vakmanschap. Daardoor zijn L’Autre Chose schoenen geen goedkope schoenen, maar de prijs zal dames die van echt mooie schoenen en mode houden niet tegenhouden. Kijk hier voor aanbiedingen van L’Autre Chose schoenen  en laarzen.

Italiaanse damesschoenen

L’Autre Chose (vertaald: “iets anders”) is een naam die doet denken aan de modestad Parijs of aan de stranden van Le Méditerranée. Maar L’Autre Chose komen niet uit Frankrijk maar uit Italië, een land dat bekend staat om zijn prachtige damesschoenen. L’Autre Chose schoenen zijn een product van de Italiaanse schoenfabrikant Boccaccini Spa.

Informatie L’Autre Chose schoenen

Boccaccini werd meer dan 50 jaar geleden opgericht en maakte al snel naam met damesschoenen die gemaakt waren van exotische leersoorten zoals het leer van de struisvogel, python en krokodil. Met hun originele elegante damesschoenen en dameslaarzen veroverde ze in de jaren 60 en 70 langzaam de wereld.

L’Autre Chose schoenen brachten ze in 1987 voor het eerst op de markt. De schoenen die ze in die tijd op de markt brachten waren zeer vernieuwend te noemen, vandaar de keuze voor de naam L’Autre Chose.

L’Autre Chose schoenen zijn nog steeds een unieke mix van klassieke Italiaanse schoenen en laarzen en modieuze vernieuwingen. Deze stijl werd nog sterker toen in 1998 de getallenteerde en creatieve schoenontwerpster Michela Casadei werd aangetrokken. Met haar komst kregen de Michela Casadei schoenen een Frans tintje in hun afwerking en details.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor een overzicht van L’Autre Chose schoenen en laarzen en hun prijzen.


Foto: L’Autre Chose

Onderwerpen:
L’Autre Chose schoenen, dameslaarzen, damesschoenen, L’Autre Chose laarzen dames.


Productselectie: Miinto