Rubberen laarzen heb je in diverse heel verschillende kwaliteitsklassen. Van goedkope regenlaarzen tot rubberen regenlaarzen van de hoogste kwaliteit. Le Chameau laarzen vallen in de laatste categorie.

Le Chameau laarzen zijn door speciaal opgeleide meester-laarzenmakers met de hand gemaakt van de beste materialen. Dit heeft regenlaarzen van hoge kwaliteit tot gevolg die lang meegaan, heel comfortabel zitten en natuurlijk je voeten droog houden.

Als je goedkope regenlaarzen zoekt kun je de rubberen Le Chameau laarzen overslaan. Maar als je voor kwaliteit gaat is dit laarzenmerk echt een aanrader. En gezien de kwaliteit en de levensduur valt de prijs ook eigenlijk best mee. Kijk bij de aanbiedingen van Le Chameau laarzen voor de meest aantrekkelijke aanbiedingen van Le Chameau laarzen in Nederland en Belgiƫ.

Informatie Le Chameau laarzen

Het Franse laarzenmerk Le Chameau is al een oud merk. Le Chameau laarzen bestaan al sinds 1927. En nog steeds worden de rubberen laarzen uitsluitend door meester laarzenmakers met de hand gemaakt van 100% natuurlijk rubber.

Het merk is in 1927 in opgericht door Claude Chamot. Deze jager uit Normandiƫ ging als hobby rubberen laarzen maken die volledig waterdicht waren. Zijn laarzen waren echter zo populair bij zijn collega-jagers dat Chamot in 1936 zijn eigen fabriekje begon. Hier liet hij meester-schoenmakers zijn laarzen maken.

Le Chameau laarzen worden tegenwoordig niet alleen meer door jagers gedragen maar ook door agrariers, ruiters, vissers en andere mensen die op een comfortabele manier hun voeten droog willen houden. Ook prinsen en prinsessen, want zo zijn bijvoorbeeld de Britse Prins William en Kate Middleton gespot met Le Chameau laarzen.

En een groot deel van de collectie Le Chameau laarzen wordt tegenwoordig gevormd door rubberen dameslaarzen. Ook vrouwen zijn namelijk zeer gecharmeerd van de prachtig verzorgde kwaliteitslaarzen van Le Chameau.

Foto’s: Le Chameau
Productselectie: Bol.com