Le Coq Sportif schoenen zijn sportieve schoenen uit Frankrijk. De Le Coq Sportif schoenencollectie omvat vooral sneakers, maar ook andere modellen schoenen voor heren, dames en kinderen worden door Le Coq Sportif gemaakt.

Zo is de collectie van het merk de laatste tijd uitgebreid met veel sandalen, slippers, ballerina’s, laarzen en zelfs pumps, maar de Le Coq Sportif sneakers beheersen nog steeds het aanbod.

Le Coq Sportif combineert een uitstekende kwaliteit en een mooie sportieve uitstraling met heel redelijke prijzen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Le Coq Sportif schoenen.

Aanbiedingen Le Coq Sportif schoenen

Bovenstaande online winkels bieden voordelig een groot assortiment Le Coq Sportif sneakers en andere Le Coq Sportif schoenen aan.

Ook Le Coq Sportif sportkleding

Naast de Le Coq Sportif sneakers en andere schoenen maakt het merk van de sportieve haan ook sportkleding en vrijetijdskleding. In sportschoenen en sportkleding is Le Coq Sportif altijd al groot geweest, in de markt van de casual kleding zijn ze snel groeiende.

Leuk om te weten

  • Le Coq Sportif (De Sportieve Haan) werd in 1948 opgericht. Als logo werd gekozen voor de het Franse nationale symbool, de haan. Onder de merknaam werden sportschoenen en sportkleding verkocht.
  • Le Coq Sportif werd overgenomen door de Duitse concurrent Adidas. Tot 1995 was het Franse bedrijf onderdeel van Adidas.
  • Na de verzelfstandiging in 1995 ging Le Coq Sportif naast sportkleding en schoenen ook andere mode maken.
  • Le Coq Sportif kreeg in het verleden veel naamsbekendheid als sponsor van sporters (o.a. Yannick Noah, Jakim Noah en Frédéric Michalak) en sportteams (o.a. nationaal voetbalteams Argentinië en Italië, Everton, Ajax en PSV), maar vooral als shirtsponsor van de gele trui in de Tour de France.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle Le Coq Sportif sneakers en andere Le Coq Sportif schoenen tegen een lage prijs.


Onderwerpen:
Le Coq Sportif schoenen, Le Coq Sportif sneakers, sandalen, slippers, sportkleding.