Samen met pumps zijn lange leren laarzen het meest vrouwelijke schoeisel dat er te koop is. Mooie lange laarzen lijken je benen eindeloos te verlengen, en het leer zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Kijk hier voor prachtige lange leren laarzen.

Een verantwoorde investering

Leren laarzen zijn niet goedkoop, maar het zijn ook dameslaarzen die je vele jaren kunt dragen. Lange leren laarzen zijn namelijk niet zo modegevoelig. Twijfel je over de aanschaf van een paar? Troost je dan met de gedachte dat je de prijs over vele jaren mag afschrijven. Heb je nog meer argumenten nodig?

Zo veel laarzen, zo veel stijlen

Leren laarzen heb je in diverse stijlen. Je hebt neutrale modellen, uitgevoerd in één kleur en zonder overbodige versieringen. Maar aan de andere kant van het spectrum heb je ook lange leren cowboylaarzen die rijk uitgevoerd zijn met patronen, franjes en meer versierselen. En tussen die twee stijlen bevinden zich nog veel meer mooie hoge leren dameslaarzen.

De mooiste lange leren laarzen van dit moment

Kijk bij Inspiratie: Lange Laarzen van het mooiste leer voor prachtige dameslaarzen van onder andere Red-Rag, Sendra, Karma of Charme, Shabbies, Via Vai, Alberto Ferman, Evaluna, Guess en vele andere topmerken die lange laarzen maken.

Diverse leersoorten met hun eigen uitstraling

Deze laarzen kunnen gemaakt zijn van vele leersoorten, want daarin verschillen lange leren laarzen ook. Je hebt bijvoorbeeld lange laarzen van glad leer, maar ook van nubuck of suède. Glad leer geeft weer een heel andere uitstraling dan het warmer ogende suède.

Kijk op de bovenstaande inspiratie pagina voor de mooiste lange leren laarzen van dit moment.

Zie ook: Aanbiedingen hoge laarzen bij de beste winkels

Onderwerpen
Lage leren laarzen, hoge laarzen van leer, hoge dameslaarzen leer, lederen lange dameslaarzen.