Het Italiaanse schoenmerk Lelli Kelly is een echt merk schoenen voor meisjes. Kleurtjes, bloemetjes en glittertjes zijn factoren die je in veel van de schoenen en laarzen terug ziet komen. Meisjesschoenen zoals kleine meisjes die graag zien.

Maar toch maakt Lelli Kelly niet alleen schoentjes voor prinsesjes. In tegendeel, er zijn ook heel stoere Lelli Kelly sneakers en stoere Lelli Kelly meisjeslaarzen.

Hier koop je voordelig online Lelli Kelly schoenen

De Lelli meisjesschoenen en laarsjes kun je voordelig bij onderstaande online winkels kopen. Deze winkels bieden een mooi en groot assortiment Lelli Kelly schoenen tegen een interessante prijs.

Prinsessenschoentjes

Maar het is vooral in de categorie meisjes van 3 tot 9 jaar waar Lelli Kelly scoort. In dat segment schoenen is Lelli Kelly zelfs marktleider. En in dat segment zijn het vooral de blije blinkende kleurige prinsessenschoenen die het best verkocht worden.

Meisjesschoenen met hakken

Enkele jaren geleden is Lelli Kelly gestart met het maken van meisjesschoenen met hakken. Deze hakjes zijn een doorslaand succes gebleken. Natuurlijk spreken we hier niet over torenhoge hakken, maar over bescheiden hakjes waarop het nog goed lopen is. Toch voelen meisjes zich heel “vrouwelijk” op deze meisjesschoenen met hak.

Niet alleen mooi, ook heel verantwoord

Maar Lelli Kelly schoenen zijn meer dan alleen meisjesschoenen en meisjeslaarzen met een leuk design. Aan het ontwerp van de meisjesschoenen gaat een heel onderzoek en studie vooraf naar de pasvorm en de gezondheid van de meisjesvoeten tijdens de groei. Op deze manier kan de fabrikant meisjesschoenen en meisjeslaarsjes aanbieden die heel goed voor de voeten en het lichaam van jonge meisjes zijn.

Bovendien zijn alle onderdelen en materialen van Lelli Kelly schoenen van topkwaliteit. Het gaat immers om kindervoeten en daar moet je zuinig op zijn. De binnenzool van Lilli Kelly schoenen en laarzen zijn gemaakt van geperforeerd echt leer terwijl de zool van een Lilly Kelly schoen licht en anti-slip is.

Kijk bij de webshops hier boven voor aanbiedingen van Lelli Kelly schoenen.

Zie ook: MeerĀ beste kinderschoenen


Onderwerpen:
Lelli Kelly schoenen meisjes, kinderschoenen, Lelli Kelly meisjesschoenen.