Je hebt dameslaarsjes en je hebt damesboots. Het verschil? Boots zijn veel stoerder om te zien. Boots voor dames zijn stevige hoge schoenen. Robuust en stoer. En nog stoerder zijn de dames boots gemaakt van echt leer.

Deze stoere dames boots kun je verbazend goed combineren met tal van outfits. Je draagt deze leren booties niet alleen bij een stoere outfit of bij een casual outfit, maar ze passen ook prima bij een party outfit.
Kijk bij de aanbiedingen leren dames boots voor meer dan 6.000 (!) van deze stoere dameslaarsjes van echt leer. Je kunt daar heel goed een selectie maken zodat alleen jouw beste leren boots overblijven.
Selecteren kan natuurlijk op schoenmaat, maar je kunt nog veel meer kenmerken opgeven zoals de kleur, de hoogte van de hak, de stijl. de vorm van de neus, de hoogte van laars en schacht en de aanwezigheid van een uitneembare zool. Ook kun je al je favoriete merken aanvinken als je daarin voorkeuren hebt.
Vele schoenmerken maken leren boots voor dames, maar een aantal schoenfabrikanten blinkt uit met een groot aanbod aan leren damesboots van hoge kwaliteit. Hieronder een aantal van deze beste merken voor damesboots van leer.
Gabor
Gabor heeft een groot aantal heel modieuze leren boots voor dames in de collectie. Als je modieuze leren damesbooties zoekt moet je bij de bovenstaande aanbiedingen van leren dames boots vooral het merk Gabor selecteren. Je vindt er enkele honderden (!) verschillende leren damesboots.
Tamaris
De Tamaris boots hebben over het algemeen een meer stoere uitstraling dan de laarzen van Gabor. Vaak met grove zolen met veel profiel en uitgevoerd in één kleur zonder opsmuk. Veel stoere veterlaarsjes vooral.
Nog robuuster uitgevoerd zijn de damesboots van Dr. Martens. Veel dikke zolen, vaak zwart of donkergrijs. Dit zijn heel stoere leren boots voor dames.
PS Poelman
Ook in Nederland weten ze wat stoere leren dameslaarsjes ontwerpen inhoudt. PS Poelman biedt zijn leren boots voor dames in wel meer dan 100 modellen en varianten aan.
En zo zijn er nog veel meer goede fabrikanten van leren boots voor dames. Bijvoorbeeld Tango, Bronx, Maruti, Wolky, Panama Jack, Rieker en vele andere schoenmerken. In het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen leren boots dames vind je ze allemaal. Duizenden!
Foto: Gabor