Les Tropéziennes par M Belarbi schoenen zijn heel mooie vaak zomerse schoenen uit het Franse St.Tropez. Dit mediterrane merk schoenen is vooral bekend om zijn zomerschoenen zoals sandalen, muiltjes, ballerina’s, Romeinse sandalen en slippers.

Maar Les Tropéziennes par M Belarbi (meestal kortweg afgekort tot Les Tropeziennes) maakt naast hun sandalen en andere zomerschoenen ook winterlaarzen, snowboots en booties. Alles van zeer hoge kwaliteit.

Deze schoenen voordelig online kopen

Kijk voor aanbiedingen van Les Tropéziennes par M Belarbi schoenen en laarzen bij de onderstaande winkels. Deze online schoenen winkels hebben het mooiste aanbod aan Les Tropeziennes schoenen tegen de laagste prijzen.

Unieke schoenen, opvallende ontwerpen

Het merk Les Tropéziennes par M Belarbi is in begin 80 opgericht. Het jonge schoenmerk veroverde met zijn frisse originele ontwerpen snel de internationale schoenenwereld. De opvallende ontwerpen, de geweldig goede materialen en het hoge draagcomfort deden het merk snel groeien.

De stijl doet regelmatig aan India denken en veel van de Les Tropéziennes schoenen hebben enigszins een retro-uitstraling en zijn voorzien van leuke details.

De India-stijl komt voort uit de roots van Les Tropéziennes, de hippiegolf die in de jaren 70  Saint-Tropez overspoelde.

Deze flower power stroom ging niet ongemerkt voorbij aan de schoenenwinkel ‘La Puce Tropézienne’ van Mo Belarbi. Deze begon in het begin van de jaren 80 met indianenlaarzen. Deze Les Tropéziennes par M Belarbi laarzen waren de voorlopers van de schoenen en laarzen die Balarbi tegenwoordig maakt.

Hoge kwaliteit

Deze schoenen en laarzen zijn nog steeds typisch mediterraans. Ze zijn gemaakt van licht en soepel leer en beschikken over betrouwbare slipvaste zolen. Maar het belangrijkste is de vormgeving en de uitstraling, die modebewuste vrouwen aanspreekt.

Les Tropéziennes par M Belarbi schoenen zijn er uitsluitend voor dames en meisjes, maar binnen die doelgroep biedt Les Tropéziennes een compleet assortiment schoenen met sandalen, slippers, ballerina’s, clogs en pumps, maar ook met laarzen, booties, snowboots, sneakers en nog veel meer damesschoenen.

Les Tropéziennes par M Belarbi schoenen
Land: Frankrijk
Opgericht: Begin jaren 80
Vaak gemaakte spelfouten: Les Tropiennes. Les Tropesiennes, Les Tropenes
Belangrijkste schoenen: Les Tropéziennes maakt alle soorten damesschoenen, maar de Les Tropéziennes par M Belarbi sandalen zijn het meest populair.


Onderwerpen:
Les Tropeziennes par M Belarbi schoenen, sandalen dames, laarzen, Les Tropeziennes schoenen.