Lev’01 is een opmerkelijk merk schoenen. Ze zijn namelijk helemaal gespecialiseerd in vilten laarzen en schoenen. Lev’01 laarzen hebben een tijdloos design en het vilt zorgt voor een comfortabele warmte. Bovendien zijn de Lev’01 vilten laarzen sterk en stevig, net het vilt weert vocht en vuil.

Lev’01 is een jong merk dat zijn naam nog moet vestigen, daarom zijn Lev’01 laarzen nog lang niet overal te koop, maar we verwachten een grote toekomst voor deze vilten laarzen. Bovendien maakt Lev’01 inmiddels ook vilten schoenen zoals vilten sneakers en vilten sandalen.

Helaas. We hebben momenteel geen aanbevolen online winkels voor Lev’01 schoenen en laarzen in Nederland. Kijk bij de andere goede schoenmerken voor alternatieven

Informatie Lev’01 laarzen

Oprichters van Lev’01 zijn Liesel Swart en Dorien Rademaker die elkaar bij hun opleiding aan de Dutch Shoe Academy leerde kennen. Met hun Lev’01 leveren ze unieke laarzen af, met unieke eigenschappen.

De vilten schacht zorgt er voor dat de voeten bij temperaturen tot -20 graden Celsius warm blijven. Bij introductie van het merk zijn deze in drie hoogtematen verkrijgbaar, 20, 30 en 40 centimeter, en in twee kleuren, bruin en lichtgrijs. In de toekomst moeten er meer keuzemogelijkheden komen.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen waar je nu Lev’01 laarzen goedkoop kunt kopen.

Foto’s: Lev’01

Onderwerpen:
Lev01 laarzen, vilten schoenen, Lev01 schoenen, vilten schoenen, schoenen van vilt, laarzen van vilt.