Levi’s is een modemerk dat vooral bekend staat om zijn spijkerbroeken en andere jeanskleding. Er is echter ook een heel mooie collectie schoenen en laarzen voor mannen, vrouwen en kinderen.

Levi’s schoenen zijn stoer en sportief. Wat verwacht je anders van een stoer jeansmerk als Levi’s!

Casual, trendy en modieus zijn andere termen die op Levi’s schoenen van toepassing zijn. Bovendien zijn Levi’s schoenen heel plezierig om te dragen. De stijl van Levi’s schoenen is jeugdig en casual. De materialen die je bij Levi’s tegenkomt zijn vooral leer en canvas.

Levi’s schoenen goedkoop online kopen

Kijk hier onder voor aanbiedingen van Levis schoenen bij de belangrijkste winkels voor Levi’s schoenen in Nederland. Deze online winkels bieden een heel mooi assortiment Levi’s schoenen en laarzen aan, tegen lage prijzen. Vaak met een interessante online korting.

Veel soorten Levi’s schoenen en laarzen

De collectie Levi’s schoenen bestaat uit casual schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen. Ze maken onder andere sneakers, booties, slippers, laarzen, veterschoenen en instappers, maar ook pantoffels en nette schoenen. Kortom, op schoenengebied is Levi’s een heel allround merk dat vele soorten schoenen en laarzen maakt.

Informatie Levi’s

Levi’s is de belangrijkste merknaam van het modeconcern Levi Strauss & Co. Dit bedrijf is al in 1847 in San Francisco opgericht door de Duits-Joodse emigrant Levi Strauss als handelsfirma voor stoffen en kleding. Levi Strauss was niet de uitvinder van de spijkerbroek zoals vaak wordt gedacht. Levi Strauss financierde de kleermaker Jacob Davis uit Reno die als eerste zijn denim broeken met klinknagels verstevigde.

Levi’s heeft tegenwoordig een miljardenomzet. Voornamelijk uit de verkoop van broeken en andere kleding. Levi’s schoenen nemen daarin een meer bescheiden plek in.

Kijk voor alle Levi’s schoenen en Levi’s laarzen voor dames, heren en kinderen bij de aanbiedingen van de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor Levi’s schoenen.
Foto’s: Levi’s
 
Onderwerpen:
Levi’s laarzen en Levi schoenen in Nederland online kopen, goedkoop, Levi’s sneakers, herenschoenen, slippers, boots.