Het lifestyle-merk Lief! brengt niet alleen kleding en accessoires uit, maar ook Lief schoenen. Deze Lief kinderschoenen zijn meisjesschoenen en jongensschoenen van hoge kwaliteit.

Lief schoenen zijn mooi afgewerkte kinderschoenen met een fris en origineel design. Precies wat je van Lief! mag verwachten.

Lief schoenen zijn geen goedkope kinderschoenen. Maar gelukkig zijn er regelmatig interessante aanbiedingen en acties bij de schoenenwinkels die Lief schoenen verkopen. Kijk bij de aanbiedingen van Lief! Lifestyle artikelen bij welke winkels je het beste Lief schoenen en andere producten van het merk Lief! Lifestyle kunt kopen.

Over Lief!

Na 10 jaar lang een groothandel in babykleding en kinderkleding gerund te hebben opende het echtbaar Yvonne Woudstra en John van den Herik in 2005 een “lief” winkeltje te openen in het Zuid-Hollandse dorpje Giessenburg. Daarin verkochte ze babykleding met de toepasselijke merknaam Lief!. Deze kleding kenmerkte zich door de tekst Lief! of Stoer! prominent op de kleding.

De Lief babykleding was zo populair dat deze al snel ook via andere winkels werd verkocht en ook onder de naam Lief! werden er extra winkels geopend. Zo werd de babykleding van Lief! voor steeds meer mensen bereikbaar.

Vanaf 2008 werkt Lief! met licentiepartners zodat er steeds meer Lief producten verkocht worden. Bijvoorbeeld fietsen, babymeubels, speelgoed, servies, kampeerartikelen, behang en natuurlijk schoenen.

Lief schoenen zijn er voor zowel meisjes als jongens. Lief schoenen zijn kleurig en vrolijk. Precies wat je van Lief mag verwachten. Onder de naam Lief! worden onder andere ballerina’s. veterschoenen, klittebandschoenen en laarsjes op de schoenenmarkt gebracht.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Lief Lifestyle artikelen voor alles van het merk Lief! tegen een lage prijs.

Foto: Lief! Lifestyle