Lilian is een Italiaans merk schoenen dat vrouwelijke elegante damesschoenen maakt. Het zijn schoenen en laarzen van zeer hoge kwaliteit, met een prachtige perfecte afwerking, gemaakt van de beste materialen.

Waar kun je Lilian schoenen goedkoop online kopen?

Lilian schoenen en laarzen kun je het beste kopen bij onderstaande winkels. Deze online schoenenwinkels bieden het beste assortiment Lilian laarzen en schoenen tegen de laagste prijzen.

Handgemaakte schoenen en laarzen

Lilian is zo’n merk damesschoenen waar ItaliĆ« rijk aan is. Een merk schoenen dat helemaal gespecialiseerd is in prachtige elegante damesschoenen en dameslaarzen.

In het kleine fabriekje van Lilian produceren de circa 30 medewerkers de Lilian schoenen nog helemaal met de hand. Een groot deel van deze werknemers is familie van de eigenaars. Per dag maakt dit ambachtelijke familiebedrijfje zo’n 250 paar Lilian schoenen en laarzen.

De scepter in deze werkplaats wordt nog steeds gezwaaid door Filippo Sgariglia die het bedrijfje in 1973 samen met zijn vrouw Lilian begon. Hiermee is meteen de naam van dit Italiaanse merk schoenen verklaard.

De Lilian schoenen en Lilian laarzen worden vooral gekocht om hun hoge kwaliteit en geweldige pasvorm. De schoenen zijn niet overdreven modern, maar verre van ouderwets. Ook de Volare comfortschoenen worden door Lilian gemaakt.

Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen online schoenenwinkels om al deze mooie Lilian schoenen, Lilian laarzen, en hun prijzen te zien.

Foto’s: Lilian

Onderwerpen
Lillian schoenen, goedkoop online kopen, dameslaarzen, Lillian laarzen, dameschoenen.