Living Kitzbuhel (Living Kitzbuehel) schoenen zijn schoenen die je voeten in de winter warm houden. Binnenshuis. Het Oostenrijkse merk schoenen maakt namelijk vooral heerlijk warme comfortabele pantoffels.

Er zijn Living Kitzbuhel pantoffels voor dames, heren en kinderen. Zelf babypantoffels worden door fabrikant Moessmer gemaakt.

Hier koop je deze heerlijke pantoffels goedkoop

We bevelen de onderstaande online schoenenwinkels aan voor de aanschaf van Living Kitzbuhel pantoffels. Deze webshops hebben namelijk het beste assortiment Kitzbuhel schoenen tegen de laagste prijzen.

Sloffen van hoge kwaliteit

Living Kitzbuhel pantoffels zijn geen goedkope sloffen. Je krijgt bij dit merk bijzonder goede pantoffels die comfortabel zitten, ijzersterk zijn en er mooi en verzorgd uitzien. Living Kitzbuhel schoenen zijn pantoffels die hun prijs meer dan waard zijn. Bovendien kun je ze deze pantoffels voor volwassenen en kinderen vaak goedkoper kopen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Living Kitzbuhel schoenen bij de online schoenenwinkels hier boven.

Informatie Living Kitzbuhel pantoffels

Moessmer richtte het schoenmerk Living Kitzbuhel in 2006 op. Onder dit label worden voornamelijk pantoffels voor dames, heren, meisjes en jongens gemaakt, al maakt Living Kitzbuhel op meer bescheiden schaal ook schoenen en laarzen voor gebruik buitenshuis.

Living Kitzbuhel pantoffels zijn pantoffels van hoge kwaliteit. Ze gaan lang mee, ze zitten comfortabel, en (en dat is waarvoor je ze koopt) ze houden je voeten heerlijk warm. Ook op een koude tegelvloer, want de Living Kitzbuhel pantoffels zijn voorzien van een prima zool die geen kou doorlaat.

Living Kitzbuhel pantoffels worden ook wel huisschoenen genoemd. Maar het zijn vooral comfortabele sloffen van prima kwaliteit. Ze zijn er met een neutraal design (vooral bij mannen populair), maar ook met speelse details en grappige motieven en prints.

Bij jongens en mannen zijn de Living Kitzbuhel pantoffels met het uiterlijk van een sneaker ook erg populair. Deze wollen sneakers ogen als een sportschoen maar zijn in werkelijkheid heerlijk warme Living Kitzbuhel sloffen.

Kijk voor alle goede aanbiedingen van Living Kitzbuhel pantoffels, sloffen en schoenen bij de eerder genoemde aanbevolen online schoenenwinkels.

Zie ook: MeerĀ pantoffels


Onderwerpen:
Living Kitzbuhel schoenen, huisschoenen, Living sloffen, Living Kitzbuhel pantoffels.