Bij een schoenenfabrikant van kwaliteitsschoenen met de naam Lloyd verwacht je een op en top Brits bedrijf, maar schijn bedriegt. Lloyd schoenen zijn herenschoenen uit Duitsland. Als sinds 1888 worden er door Lloyd in het Duitse Sulingen herenschoenen van hoge kwaliteit gemaakt.

Lloyd schoenen zijn geen goedkope schoenen, maar deze herenschoenen zijn hun prijs wel meer dan waard. Aan Lloyd schoenen worden de hoogste kwaliteitseisen gesteld en de schoenen zien er heel mooi uit. Soms zijn ze zeer klassiek, maar soms ook modern en heel origineel.

De meeste Lloyd schoenen zijn geschikt voor zakelijk gebruik, deze staan prachtig onder een pak of andere nette herenkleding. Maar Lloyd maakt ook heel casual schoenen, herenschoenen van dezelfde hoge kwaliteit, maar dan met een meer uitgesproken of sportief uiterlijk.

Voordelig Lloyd schoenen in Nederland online kopen

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Lloyd schoenen welke Lloyd’s er door de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels worden verkocht en wat ze kosten.

Deze online schoenenwinkels leveren in Nederland het beste assortiment Lloyd schoenen tegen de laagste prijzen. Vaak met een interessante online korting.

Handgemaakte herenschoenen van hoge kwaliteit

Lloyd schoenen worden met veel zorg met de hand gemaakt. Al meer dan 120 jaar is Lloyd een grote naam. Niet alleen in Duitsland maar ook in andere landen. Lloyd schoenen worden over de hele wereld door mannen gedragen.

Je kunt Lloyd schoenen herkennen aan de kenmerkende rode strepen in de binnenzool.

Lloyd damesschoenen

Naar aanleiding van het grote succes van Lloyd herenschoenen is Lloyd ook damesschoenen gaan maken. In Nederland zijn de Lloyd damesschoenen echter een stuk lastiger te krijgen dan de herenschoenen van dit merk.

Alle in Nederland verkrijgbare Lloyd schoenen vind je tegen een lage prijs bij de bovenaan genoemde beste online winkels.

Zie ook: Tips nette herenschoenen

Foto’s: Lloyd

Onderwerpen:
Nette herenschoenen, kwaliteit, Lloyd schoenen mannen, veterschoenen, handgemaakte herenschoenen.