Laarsjes in western stijl zijn dit seizoen helemaal in. Zowel voor dames als heren zijn de western boots helemaal hip. Ook op zoek naar een mooi paar cowboylaarsjes? Kijk dan eens naar Loblan laarzen. Dit zijn lage en hoge cowboylaarzen van hoge kwaliteit met een geweldige uitstraling.

Hoewel de Loblan cowboylaarzen al vele jaren gemaakt worden is het merk in Nederland pas sinds kort makkelijk verkrijgbaar, hetzij bij een zeer beperkt aantal winkels. Kijk bij de aanbiedingen van Loblan laarzen waar je deze prachtige western boots in Nederland en Belgiƫ goedkoop kunt kopen.

Loblan laarzen zijn niet meer te koop. Kijk bij de beste western laarzen voor goede alternatieven.

Informatie Loblan laarzen

Het schoenmerk Loblan komt uit een land dat we niet zo vaak tegenkomen in de schoenenwereld namelijk Venezuela. Loblan bestaat al sinds 1959. In het begin richtte Loblan zich vooral op legerlaarzen en bikerboots maar sinds de jaren 70 zijn ze vooral gespecialiseerd in cowboylaarzen (al maken ze ook nog steeds bikerboots). Ervaring in het maken van western boots heeft Loblan dus volop.

Alle Loblan cowboylaarzen zijn dan ook van hoge kwaliteit. En niet alleen door de ervaring van de makers, maar ook door de gebruikte materialen en de manier waarop de cowboylaarsjes gemaakt worden. Alle Loblan laarzen worden met de hand gemaakt door ervaren en vakkundige schoenmakers.

Het gebruikte Zuid Amerikaanse leer is duurzaam en van hoge kwaliteit. De leren loopzolen zijn bijzonder slijpvast en door de hielversteviging gaan deze laarzen extra lang mee en heb je veel grip in de schoenen. De pasvorm van de Loblan cowboylaarzen is stevig maar heerlijk comfortabel. Dit mede door de zachte padding die op de binnenzool is aangebracht.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor deze mooie Loblan western laarzen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer cowboylaarsjes en cowboylaarzen