De Loints damesschoenen en dameslaarzen van het schoenmerk Loints of Holland staan vooral bekend om hun geweldige pasvorm, maar het zijn ook moderne schoenen en laarzen die er geweldig uitzien. Bovendien worden Loints of Holland schoenen en laarzen milieuvriendelijk geproduceerd.

Online Loints of Holland schoenen kopen

Een internationaal succesvol schoenmerk

In 1918 begon C.Klijsen in Kaatsheuvel een schoenenfabriekje. In de vele jaren die daarop volgde groeide dit fabriekje uit tot de producent van het internationaal veelgeroemde merk Loints of Holland. Een internationaal aandoende naam, heel passend. Maar het leuke is dat de naam is afgeleid van het riviertje De Loint dat door Waalwijk stroomt.

Decenia lang was Loints vooral nationaal actief maar vanaf de jaren 90, toen de vierde generatie Klijsens het voor het zeggen kreeg, sloeg het merk zijn kwaliteit-vleugels internationaal uit. Inmiddels zijn de Loints schoenen officieel te koop in meer dan 20 landen wereldwijd waaronder verre oorden als de USA, Taiwan en Australiƫ.

Het hoofdkantoor van Loints of Holland is inmiddels verplaatst van Kaatsheuvel en in Hongerije beschikt Loints over een eigen schoenenfabriek met meer dan 100 medewerkers. Voor het leer wordt gebruik gemaakt van huiden uit Noord Europa die op een ecologisch verantwoorde manier in Duitsland worden gelooid. Loints of Holland is dus op alle manieren een zeer internationaal merk schoenen.

Over Loints of Holland schoenen

Loints schoenen staan bekend om hun geweldige pasvorm en hun ontwerp dat zowel eenvoudig als bijzonder is. Loints of Holland schoenen zijn altijd zeer comfortabel om te dragen. Sommige modellen hebben een dik voetbed van licht verend kurk. In combinatie met het zeer soepele leer dat Loints of Holland voor zijn schoenen gebruikt, en met de plezierig flexibele zolen levert dit een heerlijk loopcomfort op.

Loints of Holland maakt damesschoenen en dameslaarzen zoals ballerina’s, instap schoenen, pumps, sandalen en (vooral korte) laarzen. Daarnaast biedt het merk een heel kleine collectie herenschoenen. Enkele jaren geleden is Loints of Holland ook gestart met de productie van vegan schoenen.

Kijk in het overzicht hier boven voor alle modellen en laagste prijzen.

Foto’s: Loints of Holland

Aanbiedingen:
Loints of Holland schoenen, Loints schoenen online kopen, Loints damesschoenen, Loints laarzen.