Lorenzi is een merk schoenen dat even Italiaans is als de naam doet vermoeden. Lorenzi maakt vooral herenschoenen, maar er zijn onlangs ook dameslaarzen aan hun collectie toegevoegd.

Lorenzi schoenen zijn er als veterschoenen, booties en lage laarzen. Het assortiment is beperkt, maar Lorenzi schoenen zien er geweldig uit en hebben een uitstekende kwaliteit.

Lorenzi schoenen kun je het beste omschrijven als nette en modieuze herenschoenen. Schoenen voor heren met smaak.

Waar koop je online goedkoop Lorenzi schoenen?

Hieronder vind je de aanbevolen winkels om Lorenzi schoenen goedkoop te kopen. Deze winkels geven niet alleen vaak interessante kortingen op Lorenzi schoenen, ze hebben ook een grote collectie Lorenzi schoenen online staan.

Informatie Lorenzi schoenen

Het herenschoenenmerk Lorenzi zag in 1983 het levenslicht toen de schoenspecialisten Giovanni Mazza en Rinaldo Camerlengo de handen ineen sloegen en een schoenenfabriekje begonnen om daar schoenen van een zeer hoge kwaliteit te produceren. De schoenen werden en worden geheel in ItaliĆ« ontworpen en geproduceerd in een fabriekje waar zo’n 40 mensen werken. Dagelijks worden daar 600 paar Lorenzi schoenen gemaakt.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van de modernste technische hulpmiddelen, maar ook van het wereldberoemde Italiaanse ambachtelijke handwerk. Italiaanse handen hebben al ontelbare herenschoenen en damesschoenen in elkaar gezet.

Ook wordt er altijd gebruik gemaakt van de beste natuurlijke materialen, vooral van heel mooi Italiaans leer.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Lorenzi schoenen voor een overzicht van deze prachtige Italiaanse herenschoenen.