De naam Lumberjack, de stijl van veel Lumberjack schoenen en hun esdoornblad-logo doen aan de wouden van Noord Amerika denken, maar Lumberjack schoenen en laarzen komen uit Italië.

Lumberjack is een Italiaans schoenenmerk dat een breed scala aan schoenen en laarzen voor heren, dames en kinderen maakt. Het zijn vaak mooie maar neutrale schoenen die makkelijk zijn te combineren en bij veel gelegenheden gedragen kunnen worden.

Beige, bruin en zwart zijn kleuren die je veel tegenkomt bij Lumberjack schoenen en ook de vormgeving is niet heel uitgesproken. Maar elk paar Lumberjack schoenen en laarzen ziet er mooi en verzorgd uit. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Lumberjack schoenen voor alle modellen en (laagste) prijzen.

Informatie Lumberjack

Het schoenmerk Lumberjack werd in 1979 opgericht. Het Italiaanse merk nam de Amerikaanse stijl van schoenen als voorbeeld en maakte naam met zijn bootschoenen, zijn klassieke beige suède schoenen met donkerbruine versieringen en zijn gele outdoorlaarzen met tankzolen. De Amerikaanse stijl in combinatie met het Italiaanse vakmanschap van schoenen maken en de scherpe prijzen maakte Lumberjack schoenen tot een groot succes.

In 2012 werd Lumberjack overgenomen door Ziylan, de grootste schoenenfabrikant van Turkije. Na deze overname wordt Lumberjack een breder schoenmerk. Ze zijn minder gericht op outdoor schoeisel en komen met een breed assortiment schoenen en laarzen voor dames, heren en kinderen.

Dit resulteert in een ruime keuze uit Lumberjack schoenen voor het hele gezin. Laarzen, snowboots, booties, cowboylaarsjes, slippers en sandalen, maar ook sneakers, nette veterschoenen, instappers en zelfs pumps worden nu door Lumberjack gemaakt. Allemaal van goede kwaliteit en smaakvol vormgegeven. En tegen aantrekkelijke prijzen, kijk maar hierboven bij de aanbiedingen van Lumberjack schoenen en laarzen.

Foto’s: Lumberjack

Onderwerpen:
Lumberjack schoenen, Lumberjack laarzen, outdoor schoenen, outdoor laarzen, Lumberjack wandelschoenen.


Productselectie: Amazon