Lundhags schoenen zijn Zweedse outdoorschoenen, outdoorlaarzen, bergschoenen en wandelschoenen van de allerhoogste kwaliteit. Lundhags schoenen zijn bestand tegen de meest zware omstandigheden.

Lundhags schoenen komen optimaal tot hun recht in het hoge noorden van Scandinavië en ook onder zware omstandigheden in de bergen voelen ze zich thuis. In Nederland zijn Lundhags laarzen en schoenen wat minder bekend. Simpelweg omdat we hier zulke slechte omstandigheden niet tegenkomen.

Lundhags maakt vooral laarzen en hoge schoenen (booties). Hoge outdoorschoenen waarbij je diep in de sneeuw kunt wegzakken zonder nat te worden. Het zijn wandelschoenen waarmee je de zwaarste omstandigheden kunt trotseren en sommige Lundhags schoenen zijn ook geschikt om er mee te skiën.

De prijzen van Lundhags schoenen en laarzen liggen hoog. Dat kun je wel verwachten van een merk met zulke hoge kwaliteitseisen. En de Lundhags zijn ook vrij moeilijk verkrijgbaar in Nederland. Maar gelukkig zijn er diverse verkooppunten, kijk maar bij de aanbiedingen van Lundhags schoenen waar je deze outdoorschoenen en outdoorlaarzen het goedkoopst kunt kopen.

Informatie Lundhags

De geschiedenis van Lundhags gaat terug naar 1932. Dat jaar nam Jonas Lundhag de schoenmakerij van zijn vader over. In het noorden van Zweden produceerde Lundhag leren wandelschoenen en andere leren schoenen, maar in 1947 ging hij ook gebruik maken van rubberen materialen met een celstructuur. Zijn outdoor laarzen werden beroemd en werden steeds vaker gebruikt tijdens zware expedities. Er staan zelfs voetstappen van Lundhags schoenen op de top van de Mount Everest.

Sinds januari 2012 is Lundhags in handen van de Noorse Swix Group. Naast wandelschoenen en outdoorschoenen maken ze ook outdoorkleding, rugzakken, schaatsen en andere outdoor-artikelen. De productie van Lundhags schoenen en andere artikelen van dit merk is zeer milieuvriendelijk.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Lunhags schoenen voor deze bergschoenen, wandelschoenen en outdoor schoenen tegen de laagste prijzen.

Zie ook: Beste wandelschoenen


Foto: Lundhags

Onderwerpen:
Lundhags bergschoenen, outdoorschoenen, Lundhags wandelschoenen, Lundhags schoenen outdoor.


Productselectie: Bol.com