Nee, Magnanni schoenen komen niet uit Italië zoals je misschien gezien de Italiaans aandoende naam zal verwachten. Maar Magnanni is een Spaans merk schoenen. Magnanni schoenen zijn stijlvolle herenschoenen.
Maak hier kennis met deze Magnanni schoenen en hun goedkoopste aanbieders in Nederland.

De beste winkels voor Magnanni schoenen

Koop de mooiste Magnanni herenschoenen tegen de laagste prijs. Hieronder vind je de beste winkels om online Magnanni schoenen in Nederland te kopen.

Magnanni schoenen kun je omschrijven als bijzonder nette schoenen voor heren. Magnanni maakt instapschoenen, veterschoenen en gespschoenen. Het zijn herenschoenen van de allerbeste kwaliteit. Soms zijn Magnanni schoenen klassiek van stijl, soms wat moderner (er zijn bijvoorbeeld ook Magnanni sneakers voor heren), maar altijd zijn Magnanni schoenen zeer geschikt om onder een kostuum te dragen of voor andere gelegenheden waarbij je netjes voor de dag wilt komen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Magnanni schoenen om te zien wat Magnanni allemaal te bieden heeft, en waar je Magnanni herenschoenen voordelig kunt kopen.

Informatie Magnanni schoenen

Magnanni is een Spaans merk schoenen die worden gemaakt in een schoenenfabriek die al ruim 50 jaar bestaat. Magnanni is opgericht door Sebastián Blanco Aldomar, een man die als twaalfjarig jongetje al begon te werken in schoenfabrieken. Dit eenvoudige arbeidersjongetje klop steeds verder op in de schoenenwereld, met als gevolg dat hij op 44 jarige leeftijd een eigen schoenenfabriek begon. Deze ‘fabriek’ stond in Almansa en was gevestigd in de huiskamer van een woonhuis. Er waren vijf werknemers.

In 1956 ging Sebastián Blanco met Antonio García Pastor samenwerken, en het bedrijf Blanco y García S.L werd opgericht. Ze verkochten onder de merknaam Blangar schoenen verkopen.

Pas na 1989 toen de kleinzonen van Sebastián Blanco het bij het bedrijf voor het zeggen kregen (volgens de laatste telling waren dat zes kleinzoons) werd de merknaam Magnanni ingevoerd.

Kijk voor alle mooie Magnanni schoenen tegen de laagste prijzen in Nederland bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van de beste online verkooppunten van deze nette herenschoenen. 
 
Video: Magnanni
 
Onderwerpen:
Magnanni herenschoenen, nette herenschoenen, luxe schoenen heren, Magnanni schoenen heren.