Mammut is een fabrikant die outdoormaterialen maakt voor buitensporten die onder de meest extreme omstandigheden uitgevoerd moeten kunnen worden. In hun collectie hebben ze ook heel goede wandelschoenen en bergschoenen.

Deze Mammut schoenen zijn licht van gewicht, gripvast en heel stabiel. Onder hun eenvoudige uiterlijk gaat veel technisch vernuft en vele noviteiten schuil.

Bij deze winkels koop je online voordelig Mammut schoenen en kleding

Outdoor schoenen voor onder de zwaarste omstandigheden

Mammut schoenen zijn wandelschoenen en bergschoenen die hun werk onder de zwaarste omstandigheden kunnen doen. Ze geven veel steun en grip, beschermen de voeten tegen rotsen en keien en geven je de mogelijkheid tot het maken van lange wandeltochten zonder problemen, ook als de omstandigheden erg slecht zijn.

Mammut schoenen zijn bergschoenen van zeer hoge kwaliteit. Daarom zijn dit geen goedkope wandelschoenen, maar als je gebruik maakt van de aanbiedingen van Mammut schoenen bij de hier boven genoemde beste winkels kun je de kosten binnen de perken houden.

Met de aankoop van Mammut schoenen weet je in ieder geval zeker dat je wandelschoenen van de hoogste kwaliteit koopt. En daar zal je veel plezier aan beleven bij je outdoor activiteiten.

Informatie Mammut

Mammut is een Zwitserse fabrikant van accessoires en kleding voor bergsporten en andere outdooractiviteiten. Op het gebied van klimtouwen voor bergbeklimmers zijn ze wereldleider maar de helft van hun omzet halen ze uit outdoorkleding zoals jacks, schoenen en broeken. 70% van zijn omzet haalt Mammut uit het buitenland. Ze hebben niet alleen vestigingen in Zwitserland maar ook in Duitsland, de USA, Japan, China, Korea, Noorwegen en Groot-Brittanniƫ.

Kijk bij de aanbiedingen van Mammut schoenen wat er allemaal aan Mammut wandelschoenen in Nederland en Belgiƫ te koop is, en wat deze outdoorschoenen van hoge kwaliteit kosten.

Zie ook: