Mani schoenen zijn prachtige laarsjes voor dames. Mani is een nieuw Nederlands schoenmerk dat laarzen en laarsjes maakt in een stijl die een unieke combinatie is van stoer en vrouwelijk. Het zijn eigenzinnige schoenen, die wel toegankelijk zijn voor een breed publiek en comfortabel zijn om te dragen.

Online Mani schoenen en laarzen kopen

Mani maakt zowel enkellaarsjes als hoge laarzen. Het merk speelt in op de laatste trends, maar houdt daarbij zijn eigen unieke stijl. Mani schoenen bestaan pas sinds najaar 2016 en zijn dus nog niet in veel winkels te koop. Gelukkig is er internet! Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Mani schoenen waar je de schoenen en laarzen van dit jonge Nederlandse schoenmerk kunt kopen.

Informatie Mani schoenen

Mani is een zustermerk van de al langer bestaande schoenmerken Giga (kinderschoenen) en Aqa (damesschoenen). De Mani laarsjes worden in Nederland ontworpen en met veel aandacht en kunde in Portugal door gespecialiseerde schoenmakers gemaakt. Dat gebeurt op een ambachtelijke manier, mani is het Italiaans voor “handen”.

Het zijn luxe stoere dameslaarsjes die ontworpen zijn met de modieuze wereldstad Berlijn in het achterhoofd. Laarzen en laarsjes met een mondiale uitstraling!

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen om Mani schoenen en laarzen te bekijken en om ze eventueel tegen een lage prijs aan te schaffen.

Onderwerpen:
Mani schoenen, Mani laarzen, Mani laarsjes.