Marc O’Polo schoenen zijn modieuze schoenen en laarzen voor vrouwen en mannen. Deze Marc O’Polo schoenen worden gemaakt door het gelijknamige Zweeds/Duitse modemerk.

Hier koop je voordelig Marc O’Polo schoenen

Bij onderstaande online winkels hebben ze een mooi assortiment Marc O’Polo schoenen (en vaak ook kleding) tegen een aantrekkelijke prijs.

Ruime keuze uit mooie schoenen en laarzen

Het aanbod van Marc O’Polo schoenen bestaat voor dames vooral uit sneakers, sandalen en laarsjes, maar ook uit ballerina’s, moccasins en loafers.

Voor heren heeft Marc O’Polo een leuke collectie die vooral uit sneakers, veterschoenen, instap sandalen en hoge schoenen bestaat.

Maar de laatste jaren komen er steeds meer modellen Marc O’Polo schoenen en laarzen voor dames en heren op de markt.

Kijk bij de aanbiedingen van Marc O’Polo schoenen bij de hierboven genoemde webshops om te zien wat voor mooi schoeisel dit modemerk allemaal in de aanbieding heeft en wat Marc O’Polo laarzen en schoenen kosten.

Informatie Marc O’Polo schoenen

De naam van het merk kleding en schoenen Marc O’Polo is een grappige verbastering van de middeleeuwse Venetiaanse koopman en wereldreiziger Marco Polo.

Marc O’Polo schoenen ademen de sfeer uit die je zou verwachten van een merk schoenen die naar Marco Polo is vernoemd. Gedurfd, mystiek en avontuurlijk.

Marc O’Polo is geen specifiek schoenenmerk maar een algemeen modemerk dat ook alle soorten kleding voor mannen, vrouwen en kinderen maakt. De schoenen van Marc O’Polo sluiten qua design, kleur en uitstraling helemaal aan de bij Marc O’Polo kleding, maar natuurlijk kun je Marc O’Polo schoenen ook combineren met de kleding van andere modemerken.

Ondanks de Iers aandoende naam van de beroemde Italiaanse wereldreiziger is Marc O’Polo een Duits merk dat ooit in Zweden is begonnen. Het hoofdkantoor is in Beieren gevestigd. De schoenen worden gemaakt onder de merknaam Marc O’Polo Shoes.

Marc O’Polo is niet in Duitsland opgericht maar in het Zweedse Stockholm. De Zweden Rolf Lind en Göte Huss richtte daar samen met de Amerikaan Jerry O’Sheets het modemerk op. Sinds 1997 is Marc O’Polo grotendeels in Duitse handen en gevestigd in het Duitse Stephanskirchen.

Het aanbod van Marc O’Polo is heel breed en wordt steeds groter. Naast heel veel kleding en schoenen maakt Marc O’Polo ook modeaccessoires als tassen, riemen, portemonnees, sjaals, mutsen, hoeden, zonnebrillen, parfums en stropdassen. Op het gebied van schoenen is Marco Polo vooral bekend om zijn sandalen, veterschoenen, korte laarzen en hoge schoenen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor al hun aanbiedingen van deze mooie Marc O’Polo schoenen en laarzen.
Zie ook:
Foto: Marc o Polo 
Onderwerp:
Hier vind je aanbiedingen van Marc o Polo schoenen (ook wel foutief Marco Polo schoenen genoemd). Marc O Polo is een mode merk dat naast Marc o Polo kleding ook Marc o Polo schoenen en laarzen maakt. Hier vind je de beste online winkels om deze Marc o Polo schoenen goedkoop te kopen.