Marco Tozzi schoenen zijn lekkere allround schoenen voor dames. Deze damesschoenen kun je bij elke gelegenheid dragen.

Een avondje stappen, een familiebezoek, even shoppen in de stad, Marco Tozzi schoenen zijn er geschikt voor.

Voordelig online Marco Tozzi schoenen

Marco Tozzi schoenen zijn bij diverse goede schoenenwinkels te vinden. Hieronder vind je een overzicht van de beste online verkooppunten van Marco Tozzi schoenen in Nederland. Bij deze winkels kun je een mooie collectie van dit schoenenmerk vinden tegen heel aantrekkelijke prijzen.

Marco Tozzi damesschoenen

Het schoenenmerk Marco Tozzi heeft heel verschillende schoenen in het assortiment. Van klassieke pumps tot stoere dameslaarzen en van sandalen tot korte laarsjes en cowboylaarzen voor dames, dit merk heeft het allemaal.

Populair in Nederland zijn de Marco Tozzi enkellaarzen met een kunstbont rand en met een sleerand. En natuurlijk vinden de Marco Tozzi pumps en sandalen gretig aftrek. Dit zijn prachtige stijlvolle damesschoenen.

Informatie Marco Tozzi

Marco Tozzi klinkt heel Italiaans, en Marco Tozzi schoenen hebben ook de stijlvolle elegantie die Italiaanse damesschoenen kenmerkt. Toch hebben we hier niet te maken met een Italiaans merk schoenen. Ondanks de Italiaanse naam en de Italiaanse stijl komen Marco Tozzi schoenen uit Duitsland.

Het betreft een dochterbedrijf van de Wortmann groep uit het Duitse Detmold. Deze grote schoenfabrikant is ook verantwoordelijk voor heel veel andere bekende schoenenmerken, waaronder grote namen als Tamaris, s.Oliver, Caprice, Jana en AntiShokk. Wortmann is daarmee één van de grootste schoenfabrikanten van Europa.

Marco Tozzi voor heren

Het lijkt vloeken in de kerk, maar sinds kort maakt Marco Tozzi ook op bescheiden schaal herenschoenen. In eerste instantie gaat dit om outdoor-sandalen. Maar Marco Tozzi is toch vooral een schoenenmerk voor damesschoenen.Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels voor aanbiedingen van alle mooie Marco Tozzi schoenen en laarzen.