Mascolori is één van de meest opmerkelijke schoenmerken. Niet voor niets draagt dit merk herenschoenen het woord color in de naam. Veel kleur en drukke patronen kenmerken veel van de Mascolori schoenen. Kijk maar eens hier wat Mascolori allemaal te bieden heeft.

Hier kun je deze unieke schoenen kopen

Laten we beginnen met de (online) adressen waar je de Mascolori schoenen tegen een aantrekkelijke prijs kunt kopen.

Bekend als de schoenen van Hugo de Jonge

Het Rotterdamse schoenmerk Mascolori bestaat al sinds 2011, maar de meeste publiciteit scoorde de Mascolori schoenen bij de bordesscene in 2017, toen de regering van Rutte III gepresenteerd werd. Hierbij droeg vice-premier Hugo de Jonge een paar zeer opvallende Mascolori schoenen, en het werd niet door iedereen op prijs gesteld. Critici vonden het nogal heftige schoenen om naast de koning mee op het bordes te staan.

De vice-premier van het CDA is een echte Mascolori liefhebber. Op de dag van de bordesscene droeg hij zelfs voor de scene nog een ander paar Mascolori schoenen. Hij verwisselde voor gelegenheid het paar met een kleurige reptielenprint voor een nog opvallende paar schoenen met bloemenprint. De minister en vice-premier is overigens niet het enige bekende gezicht op Mascolori schoenen. Ook cabaretier Pieter Derks en de zanger van Triggerfinger worden regelmatig op Mascolori’s gesignaleerd.

Informatie Mascolori schoenen

Het merk Mascolori is in 2011 door de schoenfanaat Jochem Grund in Rotterdam opgericht. De schoenen zijn vrij exclusief, want ze worden in beperkte oplages gemaakt en ze zijn ook maar bij een heel beperkt aantal winkels te koop (kijk eerder dit artikel voor de aanbieders). Dat is jammer want het zijn mooie en unieke schoenen die ook nog eens heel goed van kwaliteit zijn.

Hoewel Mascolori een breed assortiment schoenen maakt, zowel voor heren als voor dames, zijn de schoenen die je bij de aanbieders aantreft meestal gepunte nette herenschoenen. Dit model is echter verkrijgbaar in tientallen verschillende prints. De één nog opmerkelijker en kleuriger dan de ander. Vaak is er ook een lederen riem in dezelfde print bij beschikbaar.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste aanbieders voor het aanbod aan Mascolori schoenen en de prijzen van deze bijzondere schoenen.

Onderwerpen:
Schoenen Hugo de Jonge, Mascolori schoenen, schoenen minister de Jonge, opvallende herenschoenen met prints.