Mauro Teci schoenen zijn klassieke elegante Italiaanse damesschoenen. Vooral de pumps, ballerina’s en enkellaarsjes van dit merk zijn populair in Nederland.

Mauro Teci schoenen en laarzen staan vooral bekend om hun uitstekende pasvorm. De leesten zijn vrij breed waardoor ze ook voor mensen met een brede voet erg comfortabel zijn en ook voor de kleine damesvoet zijn er Mauro Teci schoenen. De meeste modellen beginnen bij maat 34.

Kijk hier voor aanbiedingen van Mauro Teci schoenen

Mauro Teci schoenen zijn klassiek en elegant om te zien. Ze zijn gemaakt van de beste soorten Italiaans leer en worden met grote zorgvuldigheid gemaakt. Het zijn verfijnde schoenen met veel stijl.

Mauro Teci is al een oud Italiaans schoenmerk. Al in 1935, dus voor de Tweede Wereldoorlog, werden er in Firenze Mauro Teci schoenen gemaakt. Gedurende al die jaren is het een ambachtelijk merk geweest die schoenen van hoge kwaliteit afleverde. Tegenwoordig worden de schoenen met de modernste technologieĆ«n  ontworpen en gemaakt, maar dat heeft de kwaliteit van Mauro Teci schoenen en laarzen alleen maar goed gedaan.

Mauro Teci schoenen
Land: Italiƫ
Bestaat sinds: 1935
Veelgemaakte spelfouten: Marco Teci, Maro Teci, Mauro Techi
Gespecialiseerd in: Mauro Teci maakt klassieke elegante damesschoenen en dameslaarzen