Categorieën
Geen categorie

McGregor schoenen

McGregor is een schoenenmerk dat zowel sportieve als heel nette schoenen levert. In eerste instantie leverde McGregor alleen herenschoenen maar de laatste jaren zijn daar ook (veel) damesschoenen, meisjesschoenen en jongensschoenen bijgekomen.

De beste (en goedkoopste) winkels voor McGregor schoenen

Omdat McGregor failliet is zijn er alleen nog McGregor schoenen uit eerdere collecties te koop. Deze McGregor schoenen en McGregor laarzen zijn vaak goedkoop bij outlets te koop. Kijk bij de aanbiedingen van McGregor schoenen voor de nog beschikbare McGregor schoenen tegen een lage prijs.

Informatie McGregor schoenen

Voor schoenen bij sportieve kleding en voor schoenen voor bij nette kleding kun je bij McGregor terecht. Het merk heeft veterschoenen, sneakers, slippers, enkelboots en klittenbandschoenen voor jongens en mannen in het assortiment. Voor dames en meisjes bestaat het assortiment McGregor schoenen vooral uit slippers, laarsjes en sneakers. De stijl van McGregor schoenen is altijd sportief en smaakvol.

McGregor schoenen zijn bijzonder mooi afgewerkt en van hoge kwaliteit. Het merk is genoemd naar een Schotse immigrant die in 1921 in New York een kledingmerk voor sportkleding en vrijetijdskleding voor mannen startte. De oprichtingsdatum de de naam new York staan nog steeds in het logo van McGregor (McGregor New York 1921)..

Het huidige modemerk McGregor heeft echter zijn hoofdkantoor in Nederland (Driebergen). Het merk werd in 1993 heropgericht. Ook de merken Gaastra, Lapagayo en Adam Menswear zijn onderdeel van de McGregor Fashion Group dat daarmee (ook internationaal) één van de grootste Nederlandse schoenmerken / modemerken is.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor de mooiste aanbiedingen van McGregor schoenen.

Onderwerpen:
McGregor schoenen, laarzen, heren, dames, sneakers, Mc Gregor.