McGregor is een schoenenmerk dat zowel sportieve als heel nette schoenen levert. In eerste instantie leverde McGregor alleen herenschoenen maar de laatste jaren zijn daar ook (veel) damesschoenen, meisjesschoenen en jongensschoenen bijgekomen.

Aanbiedingen McGregor

Na 2 faillissementen is het modemerk McGregor onder leiding van nieuwe eigenaren weer actief. Kijk bij de aanbiedingen van McGregor schoenen en mode voor de nog beschikbare McGregor schoenen tegen een lage prijs.

Informatie McGregor schoenen

Voor schoenen bij sportieve kleding en voor schoenen voor bij nette kleding kun je bij McGregor terecht. Het merk heeft veterschoenen, sneakers, slippers, enkelboots en klittenbandschoenen voor jongens en mannen in het assortiment. Voor dames en meisjes bestaat het assortiment McGregor schoenen vooral uit slippers, laarsjes en sneakers. De stijl van McGregor schoenen is altijd sportief en smaakvol.

McGregor schoenen zijn bijzonder mooi afgewerkt en van hoge kwaliteit. Het merk is genoemd naar een Schotse immigrant die in 1921 in New York een kledingmerk voor sportkleding en vrijetijdskleding voor mannen startte. De oprichtingsdatum de de naam new York staan nog steeds in het logo van McGregor (McGregor New York 1921)..

Het huidige modemerk McGregor heeft echter zijn hoofdkantoor in Nederland. Het merk werd in 1993 heropgericht als onderdeel van de McGregor Fashion Group. Ook de merken Gaastra, Lapagayo en Adam Menswear waren onderdeel van de McGregor Fashion Group dat daarmee (ook internationaal) één van de grootste Nederlandse schoenmerken / modemerken was.

Helaas ging McGregor failliet en mislukte ook de doorstart. 2 jaar later dook het merk onder nieuwe eigenaren weer op zodat de McGregor schoenen en kleding weer volop verkrijgbaar is.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor de mooiste aanbiedingen van McGregor schoenen.

Onderwerpen:
McGregor schoenen, laarzen, heren, dames, sneakers, Mc Gregor.