Me Too Shoes is een jong merk schoenen dat schoenen en laarzen maakt voor modebewuste vrouwen. Me Too volgt de mode op de voet en komt continue met nieuwe schoenen en accessoires.

Me Too Shoes is een Nederlands schoenenmerk dat is gevestigd in de schoenenstad Waalwijk. Hun collectie damesschoenen bestaat vooral uit laarzen, sandalen en pumps.

Het assortiment aan Me Too schoenen is niet heel erg groot, maar bevat wel een groot aantal uiteenlopende modellen. Heel mooi zijn de enkellaarzen op hak. Stijlvolle booties in verschillende modellen. Zo zijn er enkellaarsjes waarbij het leer aan de zijkant van de schacht overloopt in canvas en er zijn Me Too enkellaarzen waarbij ook de hak is bekleed met leer.

Hoge hakken kom je tegen bij veel Me Too laarzen en schoenen, maar er zijn ook schoenen met een sleehak of met platte zolen. Me Too kent vele stijlen, maar al deze Me Too schoenen en laarzen zijn mooi en stijlvol. Kijk hierboven bij de aanbiedingen van Me Too schoenen voor prijzen en het assortiment.

Helaas hebben we momenteel geen aanbevolen winkels voor Me Too schoenen in Nederland. Kijk op de Schoenmaatvinder voor andere leuke schoenen of laarzen in jouw maat.