Meindl is een toonaangevende fabrikant van outdoor-schoenen. De meest bekende Meindl schoenen zijn de wandelschoenen van dit Duitse schoenmerk, maar ze maken ook andere outdoor schoenen en laarzen zoals snowboots, wandelsandalen, wandelsneakers, trail running schoenen, bergschoenen en outdoor laarzen.

De nummer één in wandelschoenen en outdoor schoenen

Meindl is één van de marktleiders op dit gebied, je komt hun schoenen en laarzen dan ook tegen in veel schoenenwinkels, outdoorwinkels en sportwinkels. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Meindl schoenen voor het aanbod van alle Meindl schoenen en hun prijs bij de beste winkels.

Aanbiedingen Meindl schoenen

Ben je op zoek naar Meindl schoenen? Kijk dan eerst bij onderstaande online aanbiedingen.Bij deze aanbevolen winkels vind je een groot assortiment Meindl schoenen tegen een lage prijs.

Al meer dan 300 jaar Meindl schoenen!

Als je de moderne Meindl wandelschoenen ziet zou je het niet verwachten maar Meindl schoenen worden al meer dan 300 jaar gemaakt! En nog steeds komen de meeste Meindl schoenen uit de fabriek in het Beierse stadje Kircanschöring waar het merk eeuwen geleden ontstond.

De productie is in die tijd wel flink opgeschroefd. Inmiddels verkoopt Meindl jaarlijks meer dan een miljoen paar wandelschoenen, outdoorlaarzen en andere schoenen en laarzen.

En nog steeds werkt Meindl er hard aan om zijn schoenen en laarzen verder te ontwikkelen en te perfectioneren. Niet voor niets geldt Meindl als de beste fabrikant van wandelschoenen en andere outdoor schoenen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor al deze Meindl schoenen bij de beste winkels in Nederland en België.

Zie ook: Beste wandelschoenen

Onderwerpen:
Meindl wandelschoenen, outdoor schoenen, outdoor laarzen, bergschoenen, wandellaarzen, wandelsneakers, wandelsandalen, Meindl schoenen.