Meisjes, hoe klein ze ook nog zijn, lopen graag op mooie schoenen. Daarom kijken wij hier naar de beste merken meisjesschoenen. Deze schoenmerken maken de mooiste meisjesschoenen.

De keuze aan leuke meisjesschoenen is tegenwoordig enorm. Maar welke merken maken kinderschoenen voor meisjes die niet alleen heel mooi zijn, maar ook gezond en comfortabel zijn om te dragen? Hier kijken we naar de beste schoenen voor meisjes.

Kijk in het overzicht aanbiedingen meisjesschoenen om te zien wat er allemaal aan goede meisjesschoenen te koop is. Vrijwel alle grote schoenmerken hebben goede schoenen voor meisjes in hun collectie, maar er zijn ook specialisten in kinderschoenen die heel mooie en hippe meisjesschoenen maken die bijzonder goed zijn voor de voeten van jonge meisjes.

Lelli Kelly
Een merk dan niet in een overzicht van goede meisjesschoenen mag ontbreken is het Italiaanse Lelli Kelly. Deze schoenfabrikant is helemaal gespecialiseerd in schoenen voor meisjes. Dat kunnen ‘prinsessenschoentjes’ zijn, met veel roze, glitters en bloempjes, maar ook heel stoere meisjesschoenen. De keuze is enorm. Lelli Kelly meisjesschoenen zijn er vooral voor meisjes van 3 tot 9 jaar, maar ook voor oudere meisjes zijn er Lelli kelly schoenen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de zeer populaire Lelli Kelly meisjesschoenen met hoge hak.

Agatha Ruiz de la Prada
Andere zeer populaire meisjesschoenen zijn die van Agatha Ruiz de la Prada. Dit Spaanse merk (dat niets te maken heeft met het Italiaanse Prada) zijn bijzonder kleurrijke en vrolijke kinderschoenen van goede kwaliteit. Vooral in de zomer worden Agatha Ruiz de la Prada schoenen veelvuldig gedragen. Hoewel Agatha Ruiz de la Prada ook schoenen voor volwassenen en voor jongens maakt zijn het vooral de Agatha Ruiz de la Prada meisjesschoenen die gretig aftrek vinden.

Shoesme
Het Nederlandse Shoesme is een grote naam op het gebied van gezonde maar ook mooie kinderschoenen. Voor meisjes van alle leeftijden biedt Shoesme een brede collectie meisjesschoenen. Daarin bevinden zich alle modellen meisjesschoenen van ballerina’s, slippers, sandalen, veterschoenen, klittebandschoenen en instappers, tot laarzen, snowboots, sneakers en regenlaarzen. En alles wat zich daar nog tussen bevindt!

Mim-Pi
Mim-Pi maakt meisjesschoenen en meisjeskleding in hippie-stijl. Dat betekent sneakers, slippers, sandalen, booties en andere meisjesschoenen in vrolijke kleuren. Mim-Pi is meer nog dan Lelli Kelly een schoenmerk voor meiden die van kleur houden.

Chipie
Het Franse Chipie is evenals Lelli Kelly een echte specialist in meisjesschoenen. Deze schoenen voor meisjes zijn echter modieuzer dan die van de Italiaanse concurrent, en de schoenen zijn (mede daardoor) ook populairder onder de iets oudere meisjes. De maten van Chipie meisjesschoenen lopen tot maat 41.

HIP
HIP meisjesschoenen doen hun naam eer aan, want hippe meisjesschoenen doen hun naam eer aan. De schoenen van het Nederlands/Duitse concern HIP-Pinocchio zijn trendy om de zien en gemaakt van de beste materialen. De pasvorm van HIP schoenen is ongeëvenaard en de schoenen zijn heel goed en gezond voor kindervoeten en aangenaam om te dragen. Meisjesschoenen van hoge kwaliteit. De stijlen van HIP schoenen voor meisjes zijn evenals de modellen heel divers. of je nu stoere of lieve meisjesschoenen zoekt, HIP heeft ze!

Diggers
Ook Diggers is een echte kinderschoen-specialist. Ook Diggers zijn jongensschoenen en meisjesschoenen van hoge kwaliteit die heel goed voor kindervoeten zijn. Diggers schoenen zijn geheel van leer gemaakt (ook aan de binnenkant).

Koel4Kids
Koel4Kids is een hip Nederlands schoenenmerk voor kinderen dat een brede collectie schoenen en laarzen voor meisjes en jongens maakt. Vooral de Koel4Kids meisjeslaarzen zijn bijzonder populair, en dan met name de lage en middelhoge kinderlaarzen. Koel4Kids is een merk waarvan je de aanbiedingen zeker eens moet bekijken als je op zoek bent naar een paar mooie trendy meisjeslaarzen.

Superfit
Een belangrijk Oostenrijks merk kinderschoenen (eigendom van Legero) dat mooie en heel gezonde kinderschoenen maakt. Het is één van de belangrijkste merken kinderschoenen van Europa, maar in Nederland zijn ze wat minder bekend. Onterecht!

Zie ook: Kinderschoenen aanbiedingen en tips


Onderwerpen
Beste schoenen meisjes, goede meisjeslaarzen, beste meisjesschoenen merken.