Melik Shoes is een jong Nederlands schoenmerk opgericht door Alphan Melik. De herenschoenen van dit merk worden voornamelijk verkocht via vooraanstaande modespeciaalzaken en schoenenwinkels in de Nederland en België.

Maar de Melik schoenen worden ook tegen interessante prijzen online verkocht. Kijk maar bij de aanbiedingen van Melik schoenen bij de winkels in Nederland en België hieronder.

Informatie Melik schoenen

Melik schoenen zijn nette stijlvolle herenschoenen. Schoenen voor modieuze mannen met stijl. Mannen die kwaliteit eisen. Kwaliteit is dan ook heel belangrijk bij Melik schoenen. De herenschoenen worden dan ook met veel zorg met de hand gemaakt en met de hand geverfd. Dit leidt tot prachtige schoenen met een bijzonder goede pasvorm en een unieke uitstraling. Die kwaliteit geldt voor de Melik schoenen, maar ook voor de lederen riemen die Melik maakt. Voor ieder paar Melik schoenen zijn bijpassende leren riemen te koop.

Melik Shoes mag dan een jong merk zijn. Achter het productieteam gaan honderden jaren aan ervaring en kennis over schoenen schuil. Met veel vakmanschap, authentieke productiewijzen en specialistische technieken als de  goodyear en blake maakwijzen.

Kijk bij aanbiedingen van alle mooie Melik schoenen in Nederland bij de eerder genoemde aanbevolen online schoenenwinkels.

Zie ook: Beste nette herenschoenen

Foto’s: Melik Shoes

Onderwerpen:
Melik schoenen, nette herenschoenen, riemen, Melik Shoes.