Mellow Yellow is een Frans merk schoenen vernoemd naar het bekende liedje van Donovan uit de jaren 60. De naamkeuze is geen toeval. Evenals het liedje zijn Mellow Yellow schoenen uitgevoerd in een vrolijke en luchtige stijl.

Mellow Yellow schoenen zijn trendy en modern. Veel Mellow Yellow schoenen zien er extreem hip uit, maar zijn ook heel draagbaar en heel betaalbaar. En een combinatie van die drie komen we helaas maar heel weinig tegen.

Informatie Mellow Yellow schoenen

Mellow Yellow is een merk schoenen dat in 2003 in Parijs door Bruno Van Gaveris opgericht. Mellow Yellow verbaasde de modewereld met hypermoderne en supertrendy schoenen en laarzen. Via een eigen winkel in het hart van één van de meest Parijse modieuze wijken werden deze schoenen verkocht, maar Mellow Yellow had geen enkele moeite om zijn schoenen en laarzen ook via andere winkels te verkopen.

Er zijn Mellow Yellow schoenen voor dames en voor meisjes. Deze hebben de keuze uit heel veel Mellow Yellow schoenen en laarzen. Het hippe Franse schoenmerk maakt laarzen, pumps, sandalen, slippers, ballerina’s, booties, espadrilles, sneakers en vrijwel alle andere soorten schoenen voor dames.

Mellow Yellow schoenen zijn schoenen en laarzen die iedere modieuze, moderne vrouw eens moet proberen. Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Mellow Yellow schoenen wat dit merk allemaal kan bieden.

Foto: Mellow Yellow

Onderwerpen:
Mellow Yellow schoenen, dames, damesschoenen, Mellow Yellow laarzen, dameslaarzen.

Productselectie: Amazon