Italië is vele goede schoenmerken rijk. Schoenmerken die vaak al generaties lang bestaan en schoenen van zeer hoge kwaliteit afleveren.

Melluso is zo’n Italiaans merk schoenen. Melluso schoenen worden al sinds 1945 gemaakt maar het Italiaanse familiebedrijf is helemaal met de tijd meegegaan, maar de ambachtelijke kwaliteit is gebleven.

Italiaanse schoenen voor dames en heren

Melluso schoenen zijn er voor dames en heren. Het zijn elegante modieuze schoenen van hoge kwaliteit. Met alle kenmerken van het Italiaanse vakmanschap op schoenengebied. Melluso schoenen zien er prachtig en verzorgd uit, ze zijn gemaakt van soepel leer, beschikken over een anatomische zool en zijn heel zorgvuldig afgewerkt. De schoenen zijn modieus en elegant, zoals ze ze alleen in Italië kunnen maken.

Online Melluso schoenen in Nederland kopen

In Nederland zijn Melluso schoenen heel moeilijk verkrijgbaar, maar bij de aanbiedingen Melusso schoenen vind je het online aanbod van deze Italiaanse schoenen in Nederland.

Het aanbod aan Melluso schoenen is breed. Sandalen, laarzen, pumps, mocassins, sneakers, ballerina’s, veterschoenen, booties, …. noem maar op. Melluso maakt ze allemaal. Het zijn stuk voor stuk schoenen en laarzen van hoge kwaliteit die er elegant en modieus uitzien. De meeste Melluso schoenen zijn gemaakt van het hoge kwaliteit leer waar Italië zo bekend om is.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor alle Melluso schoenen en Melluso laarzen in Nederland.

Foto: Melluso.

Onderwerpen:
Melluso schoenen in Nederland kopen, dames, heren, Melluso laarzen, Italiaanse schoenen.

Productselectie: Miinto