Evenals vorig seizoen zien we ook nu weer veel metallic schoenen in de zomercollecties. Goudkleurige schoenen, maar vooral veel “zilveren schoenen”.

Metallic schoenen zijn zomers, modern en vaak opvallend om te zien. Door hun bling bling springen ze in het oog. En ze blinken letterlijk in de zon.

Kijk bij de aanbiedingen metallic schoenen voor heel veel van deze metallic schoenen voor dames, heren en kinderen. Soms geheel metallic schoenen, soms alleen met metallic details.

Metallic schoenen kunnen gemaakt zijn van leer of een ander materiaal in metallic-look, maar het effect kan ook worden bereikt door een groot aantal metallic details op de schoenen aan te brengen. Bijvoorbeeld metalen studs.

Metallic schoenen hebben niet één bepaalde stijl. Deze hangt ook sterk af van het soort schoenen. Metallic slippers zien er vrolijk uit, terwijl een stel stoere metallic sneakers een rock uitstraling hebben. Metallic laarzen zijn eerder futuristisch om te zien.

Metallic schoenen kom je in alle soorten en modellen tegen. Als sneakers, sandalen, booties, snowboots, noem maar op! Kijk maar bij de bovengenoemde aanbiedingen van metallic schoenen.


Onderwerpen:
Metallic slippers, laarzen, metallic sandalen, booties, metallic sneakers, laarsjes, metallic schoenen.