Mexicana is een echte specialist in laarzen en booties. En dan met name in western boots (cowboylaarzen) voor dames. Deze cowboylaarsjes zijn de meest populaire Mexicana laarzen.

Mexicana laarzen zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. Ze hebben een verweerde look, ook als ze nieuw uit de doos komen. Deze vintage stijl past helemaal bij de stoere uitstraling van deze laarzen en booties.

Waar koop je Mexicana laarzen?

Mexicana schoenen en laarzen kun je in Nederland en Belgiƫ het beste kopen bij de onderstaande online winkels. Deze hebben het beste (en ruimste) aanbod tegen de laagste prijzen.

Aanbiedingen Mexicana dameslaarzen, voor zomer en winter

Maar stoer of niet. De prachtige decoraties geven de Mexicana laarzen toch een vrouwelijk tintje. Het zijn prachtige laarzen die je ook gerust in de zomer kunt dragen.

Natuurlijk hangt er aan zulke mooie handgemaakte laarzen wel een prijskaartje. Maar gelukkig worden Mexicana laarzen online vaak met korting verkocht. Kijk maar bij de aanbiedingen van Mexicana laarzen en schoenen bij de bovenstaande aanbevolen winkels. Bij die winkels vind je de actuele Mexicana aanbiedingen van de belangrijkste schoenenwinkels.

Informatie Mexicana laarzen

Zoals de naam Mexicana al doet vermoeden komen deze western laarzen niet uit de States maar uit Mexico. Het waren de Franse broers Lionel en Harve Benayoun die het schoenmerk Mexicana in 1988 in Mexico hebben opgericht. Met veel passie en liefde ontwerpen de broers daar de meest prachtige laarzen in western stijl.

Mexicana heeft uitsluitend laarzen en booties voor dames in de collectie. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor de modellen en prijzen.