Michael Kors schoenen zijn heel mooie designerschoenen uit Amerika. Michael Kors verkoopt deze exclusieve schoenen onder de labels MICHAEL en KORS. De laatste tijd is de collectie Michael Kors schoenen uitbreid met herenschoenen.

Deze Michael Kors schoenen voor heren zijn echter in Nederland veel moeilijker te vinden dan de populaire Michael Kors damesschoenen.

Aanbiedingen Michael Kors schoenen

Bij een groot aantal goede schoenenwinkels in Nederland en België worden Michael Kors schoenen aangeboden. Maar welk van deze winkels hebben het beste aanbod aan Michael Kors schoenen en hanteren de meest interessante prijzen? Hieronder vind je de beste winkels om Michael Kors schoenen te kopen.

Luxe, maar niet deftig

Michael Kors schoenen zijn luxe schoenen met een typisch Amerikaanse tintje. Net is anders dan de Europese schoenen. Hoewel het designschoenen betreft hebben Michael Kors schoenen en laarzen vaak een sportieve casual uitstraling.

Design schoenen in vele modellen

Het aanbod loopt uiteen van heel vernieuwende design-pumps tot rubberen regenlaarzen en sportieve sneakers. Ook slippers, sandalen, laarsjes, instappers, pantoffels en alle andere soorten damesschoenen kun je in de collectie van Michael Kors vinden. Allemaal originele unieke schoenen van hoge kwaliteit.

Informatie Michael Kors

Al op negentien jarige leeftijd brak de Amerikaan Michael Kors door als designer. Hij ontwierp op deze jonge leeftijd een collectie voor de exclusieve Lothar’s boetiek in New York die de aandacht van de modewereld trok. Aangespoord door dit succes begon Michael Kors in 1981 zijn eigen label dat zich richt op damesmode, zowel kleding, schoenen als accessoires.

Sinds 2003 maakt Michael Kors ook herenkleding, maar damesmode en damesschoenen blijven toch de specialiteit van de designer Michael Kors. Ook de tassen, zonnebrillen, horloges en parfums van dit Amerikaanse designer-merk zijn beroemd.

Het aanbod aan Michael Kors schoenen voor dames bestaat voornamelijk uit pumps, ballerina’s, sandalen en laarzen. Ook de Michael Kors tassen zijn het bekijken meer dan waard. Kijk hier boven bij de aanbiedingen om een idee te krijgen van de fraaie Michael Kors collectie schoenen en laarzen.

Zie ook:
Onderwerpen:
Michael Kors schoenen, designerschoenen, dames, design schoenen, damesschoenen.