Mim-Pi schoenen zijn echte meisjesschoenen. Het Nederlandse modemerk Mim-Pi richt zich namelijk helemaal op kleding en schoenen voor meisjes van 0 tot circa 10 jaar (schoenmaar 22 tot en met 35).

Mim-Pi is een modemerk dat de hippie-stijl hoog in het vaandel heeft staan. Felle vrolijke kleuren domineren dan ook de schoenen en kleding van dit merk. Roze is de overheersende kleur bij veel Mim-Pi schoenen.

Mim-Pi is een woord van het eiland Bali en betekent dromen. Deze naam past goed bij de hippie kinderschoenen van Mim-Pi. Deze hebben de kleuren van een vrolijke gekke droom.

Mim-Pi schoenen en kindermode online kopen

Bij de onderstaande winkels kun je voordelig Mim-Pi mode kopen. Bij Ziengs en Miinto vind je de schoenen, bij de andere winkels vooral de Mim-Pi kinderkleding.

Informatie Mim-Pi schoenen en kinderkleding

Mim-Pi maakt al langer meisjeskleding, maar in 2013 kwamen daar ook schoenen bij, de Mim-Pi Shoes collectie. Deze collectie meisjesschoenen bestond aanvankelijk uit sneakers en laarzen, maar inmiddels zijn daar meer modellen schoenen bijgekomen zoals slippers, sandalen en booties. Voor baby’s maakt Mim-Pi ook babyslofjes.

Natuurlijk is een hippie modemerk als Mim-Pi aangesloten bij Made-by, een organisatie die kinderarbeid bij het produceren van kleding tegengaat. Mim-Pi schoenen worden ontworpen in Nederland en gemaakt in Portugal.

Wie dol is vrolijke en zeer kleurrijke meisjesschoenen en kleurrijke meisjesmode moet vooral eens kijken naar de collectie Mim-Pi schoenen en Mim-Pi kinderkleding. Bovenaan vind je de aanbiedingen bij de beste winkels van de Mim-Pi kindermode.

Foto’s: Mim-Pi
Onderwerpen:
Mim-Pi schoenen meisjes, kindermode, meisjesmode, Mim-Pi meisjesschoenen, meisjeskleding.