Mint & Berry is een modemerk voor jonge moderne vrouwen met een eigen wil en een eigen smaak. Mint & Berry schoenen zijn dan ook eigenzinnige schoenen en laarzen. Mint & Berry is een Duits modemerk gevestigd in Berlijn.

Mint & Berry schoenen zijn exclusief via internet te koop. Kijk hier voor de aanbiedingen. In de winkels zal je ze normaal gesproken niet aantreffen. Door hun schoenen alleen online te verkopen kan Mint & Berry schoenen van een goede kwaliteit voor weinig geld verkopen.

Contrasterende kleuren en opvallende patronen kom je veel tegen bij Mint & Berry schoenen en de mode van dit merk, maar ze maken ook minder opvallende schoenen en laarzen. De kwaliteit van de schoenen is altijd goed en de prijzen zijn laag voor hetgeen je krijgt. Dit maakt Mint & Berry tot een heel interessant merk damesschoenen en dameslaarzen.

Informatie Mint & Berry schoenen

Mint & Berry richt zich op een jong en modern publiek, maar is zelf ook nog een jong modemerk. Het werd in 2010 in het hart van Berlijn opgericht. Vanaf 2011 gingen ze hun mode exclusief via internet verkopen. In eerste instantie alleen in Duitsland, Nederland en Frankrijk, later ook in andere Europese landen. Sinds 2012 is de mode van Mint & Berry ook in Belgiƫ te koop.

Mint & Berry begon met kleding en maakt sinds 2013 ook accessoires. Mint & Berry schoenen en laarzen worden pas sinds maart 2015 aangeboden. Inmiddels is er echter een ruime collectie Mint & Berry schoenen en laarzen voor dames. Slippers, sandalen, instappers, pumps, maar ook sportieve veterschoenen, booties en winterlaarzen worden door het designteam van Mint & Berry ontwikkeld. Veel tegenstellingen brengen de schoenontwerpers daarbij samen.

Mint & Berry schoenen zijn puur en gedetailleerd, vrouwelijk en ongedwongen, stedelijk en natuurlijk, modern en retro. Kortom Mint & Berry schoenen zijn damesschoenen en dameslaarzen die moeilijk in een hokje te plaatsen zijn, net als de vrouwen die ze dragen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen wat er aan Mint & Berry schoenen, kleding en andere mode voordelig te koop is.

Productselectie: About You