Miss L Fire maakt retro damesschoenen die geïnspireerd zijn op het Hollywood van de jaren 40 en 50. Miss L Fire schoenen zijn vaak echte glamourschoenen. Glamoureus en een beetje sexy.

Maar Miss L Fire zijn zeker geen kopieën van schoenen uit die tijd. Integendeel, de Miss L Fire mogen dan de stijl hebben en de sfeer uitstralen van glamoureuze jaren-50 schoenen, Miss L Fire durft te experimenteren met vormen, kleuren en patronen.

Dat leidt tot glamoureuze hippe damesschoenen met soms oogverblindende kleuren en patronen. Kijk bij de aanbiedingen van Miss L Fire schoenen voor voorbeelden en prijzen van Miss L Fire schoenen.

Een bliksemstart

Het schoenmerk Miss L Fire werd in februari 2005 opgericht door Lynsey Hand. Al binnen een jaar had Miss L Fire haar naam gevestigd dankzij publicaties in diverse toonaangevende modebladen in Europa, Amerika en Japan zoals Elle, Vogue en Glamour. Een 2013 kwam een lang gekoesterde wens van het Londense retro schoenmerk uit toen er een Miss L Fire winkel werd geopend in Hollywood, de stad waar alle inspiratie vandaan komt.

Bijzondere schoenen voor dames

Miss L Fire maakt vele soorten glamoureuze damesschoenen zoals lage laarsjes met lakleer of stippelstof, pumps met sleehakken met een luipaardprint en vele andere bijzondere schoenen en laarzen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de mooiste bijzondere Miss L Fire schoenen.

Onderwerpen:
Miss L Fire schoenen, retro damesschoenen.

Productselectie: Amazon