Missoni schoenen zijn modieuze Italiaanse schoenen. Missoni is een Italiaans modemerk dat vooral in de jaren 70 erg groot was.

Op schoenengebied biedt Missoni een hele brede collectie schoenen en laarzen. Het aanbod loopt uiteen van pumps, sandalen en slippers tot hoge laarzen. In samenwerking met Converse worden er door Missoni ook sneakers gemaakt.

Online Misoni schoenen in Nederland kopen

Missoni is geen goedkoop merk. Dat geldt zowel voor de kleding als voor de schoenen en laarzen. Gelukkig zijn er regelmatig interessante aanbiedingen. Kijk bij de aanbiedingen van Missoni schoenen en laarzen voor meer informatie.

Informatie Missoni schoenen

Missoni is een Italiaans modemerk dat vooral bekend is om zijn gebreide kleding. Het merk is in 1953 opgericht door Ottavio en Rosita Missoni. Begin jaren 70 was Missoni één van de meest toonaangevende modemerken. Later werd het merk actief op steeds meer gebieden. Zo zijn er nu Missoni schoenen en parfums, en is het merk groot in meubelstoffen. Er zijn zelfs plannen voor een groot aantal Missoni hotels.

Missoni schoenen en laarzen zijn stijlvol en elegant om te zien. De kwaliteit is heel hoog en de vormgeving van Missoni schoenen is vaak origineel.

Hoewel Missoni ook in beperkte maten herenschoenen maakt zijn het in Nederland vooral de Missoni damesschoenen die bekend zijn en die je bij de bovenstaande aanbiedingen kunt vinden.

Kijk bij die aanbiedingen om Missoni schoenen en Missoni laarzen online in Nederland te kopen.


Onderwerpen:
Missoni schoenen dames, damesschoenen, pumps, sandalen, Missoni laarsjes.