Missoni is een exclusief Italiaans modemerk dat ook prachtige schoenen in zijn collectie heeft. Missoni schoenen worden onder eigen naam uitgebracht, maar het modemerk werkt ook samen met schoenfabrikanten als Nike en Havaianas.

Deze merken brengen ook Missoni modellen onder hun naam uit. Kijk bij de aanbiedingen van Missoni schoenen voor een overzicht van de Missoni schoenen die in Nederland en Belgiƫ te koop zijn.

Missoni is een Italiaans modemerk dat vooral bekend is om zijn kleurrijke breigoed. Dat kleurrijke zie je ook terug in de Missoni schoenen. Ook bij Missoni schoenen zijn de ontwerpers niet bang kleuren te gebruiken. De kleurrijke Missoni schoenen zijn er in vele modellen zoals sandalen, sneakers, pumps, laarzen, espadrilles en veel meer. Al deze Missoni schoenen zijn voor dames. Herenschoenen maakt dit merk niet.

Informatie Missoni

Missoni werd in 1953 opgericht in het Noord-Italiaanse Gallarate toen Ottavio en Rosita Missoni daar in een kleine werkplaats gebreide kleding gingen maken. In 1958 presenteerde ze in Milaan hun eerste collectie en al snel vestigde ze hun naam in de modewereld. Niet alleen in Italiƫ, maar ook daarbuiten. Zo werd Missoni erg populair in de USA.

Missoni schoenen kwamen er pas later, maar ook op dit gebied timmeren de Italianen nu aan de weg met mooi kleurrijke damesschoenen. Het zijn luxe schoenen die uitsluitend van topmaterialen worden gemaakt.

Missoni schoenen worden onder eigen naam verkocht, maar het merk werkt ook samen met andere fabrikanten zoals Converse (sneakers) en Havaianas (slippers).

Aanbiedingen van de eigen Missoni schoenen in Nederland vind je bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Missoni schoenen.

Foto’s: Missoni

Onderwerpen:
Missoni schoenen, Nederland, Missoni pumps, Missoni sandalen dames.
Productselectie: Amazon