Zwitserland mag dan geen zee hebben. Toch is het Zwitserse Mistral van origine een surfmerk. Tegenwoordig heeft deze fabrikant een breed assortiment Mistral schoenen.

Deze Mistral schoenen zijn heel casual en sportief. Veel Mistral schoenen zijn instappers, sneakers, sandalen en ballerina’s. Maar Mistral maakt ook vachtlaarzen, hoge en lage laarzen en veterschoenen. Al deze Mistral schoenen stralen sportiviteit uit.

Waar koop je Mistral schoenen?

Mistral schoenen zijn ook heel betaalbaar. Kijk maar eens bij de onderstaande aanbiedingen van Mistral schoenen bij de Nederlandse schoenenwinkels.

Goede betaalbare schoenen

Mistral schoenen staan voor goede kwaliteit, veel uitstraling, een mooi uiterlijk en betaalbare prijzen. Een ideale mix!

Mistral schoenen zijn lekkere casual schoenen. Schoenen voor je vrije tijd, en schoenen om een sportieve indruk mee te maken, Schoenen die je graag draagt omdat ze heerlijk zitten en je geweldig goed staan.

Informatie Mistral schoenen

In 1976 begon het Zwitserse Mistral als merk dat surfplanken, kleding en accessoires voor het windsurfen ging maken. Peter Brockhaus was de oprichter en directeur van het ambitieuze jonge merk. Windsurfen was in die tijd nog een kleine sport, maar dat veranderde al snel. Samen met de populariteit van het windsurfen groeide het surfmerk Mistral mee.

Vandaag de dag is Mistral nog steeds grote producent van surfboards, maar daarnaast brengen ze ook een uitgebreide schoenencollectie op de markt. Het assortiment Mistral schoenen omdat onder andere sneakers, vachtlaarsjes, booties, slippers, snowboots en laarzen.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor Mistral schoenen en laarzen tegen de laagste prijzen.


Onderwerpen:
Mistral schoenen, instappers, Mistral sneakers, slippers, sandalen, Mistral laarzen.