Mizuno schoenen zijn zeer goede sportschoenen uit Japan. Mizuno sportschoenen zijn er voor diverse sporten zoals hardlopen, voetbal, tennis, honkbal, volleybal, atletiek, golf en indoor-sporten.

Mizuno is actief als producent van sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires voor vele sporten. In de golfsport zijn ze één van de belangrijkste merken en de Mizuno hardloopschoenen worden gerekend tot de beste loopschoenen die er te krijgen zijn.

De hardloopschoenen, volleybalschoenen, voetbalschoenen, tennisschoenen en andere sportschoenen van Mizuno zien er prachtig uit en worden met veel zorg ontworpen en gemaakt.

Aanbiedingen Mizuno schoenen

Het zijn ook heel betaalbare sportschoenen. Kijk maar bij de  onderstaande aanbiedingen van Mizuno schoenen bij de beste online sportwinkels en schoenenwinkels van Nederland.

Deze winkels bieden het beste assortiment Mizuno schoenen en hanteren de laagste prijzen. Vaak met een interessante online korting.

Naast Mizuno sportschoenen voor indoor en uitdoor gebruik vind je bij bovenstaande beste winkels ook enkele Mizuno sneakers. Maar de meeste Mizuno schoenen zijn bedoeld om op te sporten.

Kijk bij de sportschoenen waar je de Mizuno schoenen voor je favoriete sport goedkoop kunt kopen.

Informatie Mizuno schoenen

Mizuno is een oud Japans sportmerk, want het werd al in 1906 in Osaka opgericht. De oprichters van het concern waren de broers Rihachi en Rizo Mizuno. In eerste instantie was hun bedrijfje echter een gewone sportzaak waar onder andere honkbalartikelen en golfartikelen werden verkocht.

De Mizuno-broers namen echter geen genoegen met de in hun ogen lage kwaliteit van de sportartikelen die toen op de markt waren en vanaf 1911 gingen ze zelf sportartikelen produceren. Met veel succes, want Mizuno groeide uit tot één van de grootste fabrikanten van sportartikelen in de wereld met fabrieken in onder andere Japan, de USA, Duitsland, Frankrijk, Schotland en China.

Vandaag de dag worden er onder de naam Mizuno alle soorten sportschoenen geproduceerd. Kijk voor al deze Minuno schoenen tegen de laagste prijs bij de bovenstaande winkels.


Onderwerpen:
Mizuno schoenen, hardloopschoenen, voetbalschoenen, tennisschoenen, Mizuno sportschoenen.