Mjus schoenen zijn heel populaire Italiaanse schoenen en laarzen van hoge kwaliteit. Er zijn Mjus schoenen en laarzen voor dames, heren, meisjes en jongens, maar de nadruk ligt duidelijk op de Mjus dameslaarsjes en damesschoenen. Een prachtig design en een hoge kwaliteit kenmerken deze schoenen en laarsjes. Mjus schoenen en laarzen hebben een geweldige uitstraling.

Mjus maakt een ruim scala aan schoenen. Voor bijna alle schoenmodellen kun je bij Mjus terecht. Vooral de Mjus enkellaarsjes voor dames zijn razend populair. Maar ook herenlaarzen, pumps, sandalen, sneakers, veterschoenen en vele andere modellen schoenen en laarzen vind je terug in de zeer uitgebreide collectie Mjus schoenen..

Kijk hier voor aanbiedingen van Mjus schoenen en laarzen

Informatie Mjus schoenen

Mjus is in 2007 opgericht door de Italiaanse schoenfabrikant Olip. Deze fabrikant is tevens verwantwoordelijk voor het bekende sportieve schoenmerk A.S.88/Airstep.  Maar de schoenen van Mjus zijn stijlvoller en eleganter dan de sportieve Airsteps.

Mjus laarsjes en Mjus schoenen combineren stijl, elegantie, kwaliteit en draagcomfort. Het zijn mooie schoenen en laarzen met een uitstekende pasvorm. Mjus schoenen zien er eigenlijk altijd trendy en modieus uit. Het merk is dan ook erg populair bij modebewuste dames en heren.

Voor Mjus laarzen en schoen wordt altijd gebruik gemaakt van mooie materialen zoals kwalitatief heel goed leer. Deze materialen worden bij Italiaanse leveranciers betrokken. Italië staat bekend om zijn goede leer en grote knowhow op schoenengebied.

Ook het ontwerp en de ontwikkeling van Mjus schoenen en laarzen vindt daarom in Italië plaats. Daar is het hoofdkantoor van Mjus te vinden dat onder Nederlandse supervisie staat. De Mjus schoenen en laarzen zelf worden in Bosnië gemaakt.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen waar je Mjus schoenen en laarzen goedkoop kunt kopen. Veel schoenenwinkels in Nederland voeren dit merk.


Onderwerpen:
Mjus schoenen dames, dameslaarzen, Mjus dameslaarsjes, laarzen, Mjus laarsjes.