Mjus is een Nederlands / Italiaans merk schoenen dat vooral bekend is om zijn prachtige enkellaarsjes en sneakers voor vrouwen. Het winterseizoen is erg belangrijk voor Mjus, want ieder jaar komen ze weer met heel mooie enkellaarsjes voor de winter en met stoere modieuze sneakers die geschikt zijn voor het winterseizoen.

Ook dit winterseizoen heeft Mjus weer prachtige enkellaarsjes, sneakers en andere damesschoenen. Hier kun je de Mjus schoenen van dit seizoen bekijken.

Hieronder staat een video waarin de Mjus enkellaarsjes en Mjus schoenen voor de winter uitgebreid getoond worden.  Het is wel een ouder jaar, maar het geeft prima aan wat Mjus allemaal aan laarzen en laarsjes voor de winter te bieden heeft.

Heb je interesse in deze laarsjes en schoenen, wil je bijvoorbeeld weten wat ze kosten of waar Mjus laarzen en schoenen in de aanbieding zijn? of wil je meer weten over het schoenmerk Mjus? Kijk dan bij Informatie over Mjus laarzen en schoenen. Daar vind je ook de allernieuwste Mjus collecties.